Астрологиня назвала знаки зодіаку, яким не щастить у коханні

Астрологиня назвала знаки зодіаку, яким не щастить у коханні

Фото: www.credits

У коханні, як відомо, щастить далеко не всім.

Хтось закохується взаємно — раз і назавжди, а комусь катастрофічно не вдається знайти взаємність — на його долю випадають тільки безмовні почуття. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, яким не щастить у коханні.

Діва (22.08 – 23.09)

Діви повинні звинувачувати свій важкий характер, який змушує їх зациклюватися на неприємностях. Варто їм невдало закохатися, як вони починають переносити ту — першу — сумну ситуацію на всі наступні стосунки, примушуючи партнера повірити в те, що їх неодмінно спіткає неталан. Не дивно, що люди, з якими їх зводить доля, не витримують такого пресингу і йдуть, а представники знака звинувачують долю в тому, що їм не щастить у коханні.

Терези (24.09 – 23.10)

Терези неталану в коханні зобов'язані своїми постійними коливаннями з боку в бік: сьогодні вони хочуть одного, завтра — іншого, а така поведінка може вивести з себе навіть найбільш стриману і спокійну людину, не кажучи вже про тих, чий характер набагато слабший. Зрештою партнер представників знака розуміє, що більше не може витримувати метання коханої людини, і вирішує залишити їх у спокої. Самим же Терезам залишається тільки одне — вважати, що їм не щастить у коханні.

Близнята (22.05 – 21.06)

У Близнятах постійно живуть двоє людей, до того ж, за влучним висловом Лермонтова, одна сидить, а інша стоїть: представники знака навіть всередині себе не можуть дійти згоди, що вже тут говорити про взаємини з іншими людьми. Важко жити поруч із людиною, яка постійно змінюється, тому сьогодні їм здається, що вони спілкуються з незнайомцем — вчора він був зовсім іншим. Не дивно, що, втомившись, партнер Близнюків залишає останніх в упевненості, що їм не щастить у коханні.

Читайте також: Астрологиня назвала найбільш злопам'ятні знаки зодіаку

Повʼязані теми:

Наступна публікація