Астролог назвав знаки Зодіаку, здатні на шалені вчинки

Астролог назвав знаки Зодіаку, здатні на шалені вчинки

Фото: www.credits

Яка жінка не мріє про те, щоб чоловік здійснював заради неї шалені романтичні вчинки?

Фантазія малює спокусливі картини про те, як він, наприклад, кидає шубу в бруд або купує "мільйон яскраво-червоних троянд". Астролог Людмила Булгакова назвала чоловіків тих знаків, які здатні на ткі подвиги.

Риби (19.02 — 20.03)

Риби — як головні романтики Зодіаку — не уявляють стосунків з коханою людиною без прогулянок під місяцем, читання віршів і вечерь в ресторані на двох. Але найголовніше для них — ризиковані, божевільні вчинки, які вони здійснюють з великим задоволенням. Представникам знака не складно, подібно до Річарда Гіра в "Красуні", по пожежній драбині піднятися з букетом квітів на п'ятий поверх або, обігнавши поїзд на літаку, зустріти кохану в пункті призначення.

Лев (23.07 — 21.08)

Леви роблять божевільні романтичні вчинки за допомогою широких жестів, на які вони великі майстри. Вечеря в знятому тільки для них ресторані з живим оркестром і врученням обручки — мінімум, що вони можуть зробити для коханої дівчини. Важко передбачити, яка ідея прийде їм в голову — політ до Парижа з пропозицією на оглядовому майданчику Ейфелевої вежі або відпустка на екзотичних островах, де можна поплавати серед різнокольорових коралів: в будь-якому випадку грошей на ці витівки представники знака не пошкодують.

Водолій (21.01 — 18.02)

Від Водоліїв можна чекати чого завгодно — навіженість цього знака переходить всі можливі межі. Романтичні стосунки в цьому сенсі — не виняток, вони підносять своїм коханим найнесподіваніші сюрпризи: чому б, наприклад, не відвезти близьку людину на художню виставку в інше місто або не влаштувати їй екскурсію покинутими будівлями, продемонструвавши при цьому володіння елементами паркуру. Що й казати, тим, у кого в шанувальниках значаться Водолії, потрібно мати міцні нерви.

Читайте також: Гороскоп на 30 липня для всіх знаків Зодіаку: день, коли потрібно вчитися

Повʼязані теми:

Наступна публікація