Астрологиня назвала найегоїстичніші знаки зодіаку

Астрологиня назвала найегоїстичніші знаки зодіаку

Фото: Credits

Ще зовсім недавно — якихось кілька десятків років тому, що в масштабах історії вважається миттю, слово "егоїст" вважалося образливим.

Сьогодні психологи впевнені: егоїзм — зрозуміло, в невеликих кількостях — корисний як для самої людини, так і для оточення. Астрологиня Людмила Булгакова назвала найегоїстичніші знаки зодіаку.

Лев (23.07 – 21.08)

Леви, як і їхній тотем, який вважається царем природи, обожнюють бути в центрі уваги. Вони ні хвилини не сумніваються в тому, що все найкраще має діставатися тільки їм, і не соромляться говорити про це оточенню. Всьому виною те, що представники цього знака не в змозі сприймати себе адекватно — вони дійсно впевнені, що кращі за всіх. І горе тим, хто дозволить собі засумніватися в цьому — Леви в такому разі не посоромляться, що називається, "показати зуби".

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Скорпіони впевнені, що весь світ належить їм вже за правом народження — хіба можна знайти таких же розумних і благородних людей, як вони? Поставивши перед собою мету, представники знака можуть йти напролом, використовуючи водночас будь-які — навіть недозволені — засоби, оскільки вважають, що їм, на відміну від інших, можна абсолютно все. Втім, що вже тут говорити про методи боротьби за місце під сонцем, якщо — на їхній погляд — вони на цій планеті найголовніші.

Риби (19.02 – 20.03)

Риб — у всякому разі, на перший погляд — важко назвати егоїстами, а все тому, що вони вміють приховувати властиві їм негативні якості, і цю — зокрема. Люди, що оточують представників знака, можуть і не здогадуватися про те, що ті діють — і використовують їх — в своїх інтересах, але суть справи від цього не змінюється. Вони навіть можуть вдати, що стурбовані чужим добробутом, і робити все можливе, щоб його підвищити, насправді вони переслідують тільки свої інтереси.

Читайте також: Гороскоп на 4 серпня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно зберігати спокій

Повʼязані теми:

Наступна публікація