Астрологиня назвала найпалкіших чоловіків зодіаку

Астрологиня назвала найпалкіших чоловіків зодіаку

Фото: Credits

Вважається, що всі чоловіки думають тільки про одне — жінкам не треба пояснювати, про що саме, а тому є палкими за визначенням.

Насправді це так і одночасно не так. Основний інстинкт дійсно часто керує їхньою поведінкою і вчинками, велелюбність кожного конкретного чоловіка залежить від багатьох інших причин, зокрема і від часу народження. Астрологиня Людмила Булгакова назвала найпалкіших чоловіків зодіаку.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Чоловіки-Стрільці є спокусниками за визначенням — ще не народилася така жінка, яку вони не могли б зачарувати. Красені, оптимісти, доброзичливі, з прекрасним почуттям гумору — вони не розчаровують свою пасію ні в моральному, ні в матеріально плані. Щоправда, насолоджуватися товариством чоловіки-Стрільця його дамі доведеться недовго: завойована фортеця недовго буде йому цікава, і він вирушить на пошуки нової.

Рак (22.06 – 22.07)

Чоловіки-Раки часто виробляють оманливе враження: вони здаються скромними і сором'язливими, хоча — за найближчого розгляду — виявляється, що вони здатні на справжній ураган почуттів. Додайте сюди чарівність, яку вони мають, і стане зрозуміло, наскільки пристрасними коханцями вони є. До того ж представники цього знака — одні з найвідданіших представників зодіаку: найчастіше вони, як лебеді, вибирають супутниць життя раз і назавжди.

Телець (21.04 – 21.05)

Чоловіки-Тельці мають уповільнену реакцію: кохання з першого погляду — не для них, вони довго придивляються до своєї обраниці і, тільки зробивши висновок, що вона відповідає всім його вимогам, кидаються в роман — як у вир головою. Вони можуть продемонструвати пристрасть такої сили, що позаздрить найпотужніший вулкан: з шумом, гамором і електричними іскрами. Проживуть чоловіки-Тельці зі своєю пасією все життя або швидко розлучаться, залежить від безлічі факторів — єдиного закону тут немає.

Читайте також: Астрологиня назвав найпалкіших жінок зодіаку

Повʼязані теми:

Наступна публікація