Астрологиня назвала найзлопам'ятніші знаки зодіаку

Астрологиня назвала найзлопам'ятніші знаки зодіаку

Фото: Getty Images

Вони не ніколи нічого не забувають, а — за першого зручному випадку — пригадують іншим всі завдані ними образи.

Зазвичай, таких людей називають злопам'ятними, тому що вони зберігають в пам'яті будь-яке погане слово або справу і навіть косий погляд, колись спрямований на них, навіть якщо їм це всього лише здалося. Астрологиня Людмила Булгакова назвала найзлопам'ятніші знаки зодіаку. 

Рак (22.06 — 22.07)

Раки, як несподівано це не прозвучить, є найзлопам'ятнішими представниками зодіаку — цією якістю вони зобов'язані властивій їм замкнутості, зовнішньому спокою і тактовності. Оскільки вони не можуть — а часто і не хочуть — дати відсіч своїм недругам, їм нічого не залишається, як затаїти образу на них в глибині душі. До того ж, вони будуть всіляко плекати спогади про неї, скаржитися всім і кожному, а разом записувати — щоб, не дай боже, не забути.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Скорпіони нікому не спускають образ з почуття власної гідності — вони вважають, що ніхто не має права просто так — без наслідків — завдавати їм образи. До того ж, вони не прокручують постійно в голові сцени того, як з ними колись погано вчинили, але і не забувають про них. А все тому, що їхня мета — приготувати «страву» помсти, яку, як відомо, подають холодною: вони просто чекають на зручний момент, коли кривдникові можна буде відплатити тією самою монетою.

Читайте також: Гороскоп на 2-3 серпня для всіх знаків зодіаку: дні, коли потрібно руйнувати старе і будувати нове

Повʼязані теми:

Наступна публікація