Астрологиня назвала знаки зодіаку, яких важко обдурити

Астрологиня назвала знаки зодіаку, яких важко обдурити

Фото: Getty Images

Далеко не всіма людьми можна маніпулювати за допомогою брехні — є люди, які тут же виведуть ошуканця на чисту воду.

Одні з них відчувають неправду буквально на фізичному рівні, інші миттєво "складають два і два" і виявляють нестикування, що дозволяє їм виявити брехню. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки, яких не можна обдурити — не варто і намагатися.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Скорпіони бачать оточення, як прийнято говорити в таких випадках, наскрізь: співрозмовник ще не збрехав, а вони вже розуміють, що щось в його "свідченнях" не так, і не соромляться сказати про це нечесного співрозмовнику. Тому, перш ніж спробувати обдурити представника цього знака, необхідно десять разів подумати — в іншому разі, будучи викритим у брехні, можна потрапити в дуже неприємне становище — Скорпіони з брехуном церемонитися не стануть.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Козороги, які є справжніми детекторами брехні, в питанні виведення брехунів на чисту воду, спираються не на інтуїцію, а на логіку. Внутрішній "комп'ютер", який працює в голові кожного представника знака, миьтєво прораховує всі "за" і "проти" і встановлює, в якому місці кінці з кінцями не сходяться. Таким чином брехня для них стає явною, а після двох-трьох таких випадків вони вже ніколи не повірять тому, хто намагався їх обдурити, навіть якщо той вирішить сказати правду.

Рак (22.06 – 22.07)

Раки, яких ми звикли вважати білими і пухнастими (справедливості заради треба сказати, що в більшості випадків вони такими і бувають), тим не менше, є визнаними майстрами маніпуляцій. Вони завжди знають, як повестися з тією або тією людиною, щоб вона зробила так, як вони хочуть. Саме тому вони миттєво розпізнають чужу брехню — адже вони і самі в подібному разі вчинили б точно так само, тому не варто обдурювати Раків — вони тут же виведуть брехуна на чисту воду.

Читайте також: Гороскоп на 28 серпня для всіх знаків зодіаку: хороший день для романтичних взаємин і зізнань

Повʼязані теми:

Наступна публікація