Астрологиня назвала знаки Зодіаку, яким не можна довіряти

Астрологиня назвала знаки Зодіаку, яким не можна довіряти

Фото: Getty Images

В оточенні кожного з нас є людина, якій не можна довіряти жодної — навіть найменшої — таємниці.

При першій можливості вони обов'язково зроблять її надбанням широкої громадськості. Багато в чому такі вчинки обумовлені порядністю — точніше, повною її відсутністю. Про те, яким знакам можна довіряти, розповів астрологиня Людмила Булгакова.

Діва (22.08 — 23.09)

Діви, незважаючи на їхню позірну стриманість і холодність, ті ще пліткарі: варто їм дізнатися про чужий секрет, як вони одразу осудять його з кимось із своїх друзів. І чим більше у представників знаку таких, тим довше вони будуть полоскати ім'я і життєві обставини тих, хто їм по необережності довірився. Тому тим, хто не хоче, щоб про їхні секрети знало все місто, краще не ділитися секретами з Дівами — з ними краще говорити про природу, погоду і кулінарні рецепти.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Стрільці, так вже вони влаштовані, вибовкують все, не зі злого наміру, а через власну недолугість і балакучість. У розмові у них слово, зазвичай, випереджає думку: вони спочатку говорять, а потім абсолютно щиро дивуються, навіщо вони це ляпнули. Злитися на них можна нескінченно, але представники цього знака, подібно малим дітям, будуть твердити, що нікому не хотіли зробити нічого поганого.

Терези (24.09 — 23.10)

Терези — знак, що вічно коливається, який знаходиться в постійному пошуку нових друзів і знайомих. І якщо для того, щоб дістати в свої "обійми" вподобану людину, потрібно зрадити колишнього знайомого, він легко і з готовністю це зроблять. До того ж представники знаку ніколи не бувають до кінця впевнені в своїй правоті, тому намагаються знайти її в розмовах з людьми, яким вони довіряють, та абсолютно не думають про те, що згодом їх зрадять.

Читайте також: Гороскоп на 29 липня для всіх знаків Зодіаку: день досягнення складних цілей

Повʼязані теми:

Наступна публікація