Астропрогноз на 2019 рік: ми вийдемо з семирічної кризи

Астропрогноз на 2019 рік: ми вийдемо з семирічної кризи

Фото: www.credits

На кожен новий рік ми покладаємо нові надії, вважаючи, що вже на цей раз – після того, як годинник проб'є дванадцять разів – все у нас буде добре. Про те, яким буде наступний рік, розповідає астропсихолог Валентина Виттрок.

Людям властиво сподіватися на хороше, тому, зустрічаючи Новий рік, ми розраховуємо, що він буде кращим, ніж попередній. Що принесе нам 2019 рік?

У зірок для землян є гарна новина: ми виходимо з семирічної кризи, яка вже добряче всім набридла. Щоправда, станеться це не в один момент, а поступово, тому чекати, що 1 січня все одразу налагодиться, не доводиться. Утім, протягом року всі ми помітимо зміни на краще.

У наших сподівань на краще майбутнє є цілком реальне – зоряне – підґрунтя: ключові планети, що відповідають за розвиток нашого суспільства, виявляться "вдома", у своїх рідних знаках, а це значить, що вони зможуть потужно на нього впливати. Так, Юпітер на цілий рік – до наступного грудня – розміститься у знаку Стрільця, за словами відомого астролога Сергія Вронського, це означає, що на нас чекає "рік досягнень, звершень та тріумфу наукової і винахідницької думки. Особливо вдалим він виявиться для людей, що шукають, цілеспрямованих – їм Юпітер відкриє безліч доріг і дверей та надасть чимало можливостей для руху вперед. Це гарний час не тільки для бізнесменів, які прагнуть завоювати нові ринки, а й для завоювання і розширення сфер впливу на всіх – зокрема і на державних рівнях. Добре просуватимуться справи, пов'язані з міжнародним співробітництвом. На відміну від Марса, який діє напористо, але при цьому б'є в одну точку, Юпітер йде відразу за декількома напрямками, і це забезпечує йому стабільний успіх".

Розташування Юпітера принесе нам тільки позитивні зміни?

На жаль, так не буває, щоб положення тієї або іншої планети несло Землі – і землянам – тільки процвітання. Протягом року великий і тому неповороткий Юпітер буде перебувати в опозиції до дрібних (у всякому разі, порівняно з ним) і відповідно, спритніших планет, а заодно й інших великих небесних тіл. Одна з таких опозицій трапиться вже в січні, коли в Юпітера складуться напружені стосунки з Нептуном у сузір'ї Риб. На особистісному рівні його результатом може стати прояв ілюзій і самообману, на глобальному – активізація військових дій в одній з гарячих точок Землі: давно помічено, що Нептун часто бере участь у конфліктах із застосуванням зброї, особливо на морі. Протистояння Юпітера і Нептуна може позначитися і на здоров'ї через часті отруєння та накопичення в організмі токсинів, особливо це стосується так званих мутабельных (мінливих) знаків – Стрільця, Риб, Близнюків і Діви.

На щастя, таких неприємних періодів буде тільки два – січень, кінець червня і липень. До того ж вогняним знакам – Овну, Льву та Стрільцю – проходження Юпітера знаком Стрільця подарує гарні шанси і можливості. На запитання, якої саме сторони життя це торкнеться у кожної конкретної людини, може відповісти індивідуальний гороскоп. Не менш важливий момент – так званий зворотний рух планет, коли їхній вплив на нас слабшає, а то і зовсім змінює знак плюс на мінус, у Юпітера такий період триватиме з 10 квітня до 10 серпня.

Які планети крім Юпітера будуть впливати на нас у новому році?

Сатурн з січня 2018 року буде перебувати у себе "вдома" – у знаку Козерога, приносячи як самому Козерогові, так і іншим земним знакам, Тільцю і Діві, серйозніші життєві зміни. Уран, який у березні повернеться в інший земний знак Тільця – може принести ухвалення водних, земельних, законів і рішень стосовно "спірних" територій: Курил, Донбасу, Криму і Каталонії. Що стосується Сатурна, то він відповідає за вертикаль влади, в якій, завдяки, зокрема, і Урану зі знаку Тельця, будуть відбуватися несподівані зміни. Найбезпосереднішим чином це торкнеться України, в якій саме в цей час – в березні – відбудуться президентські вибори.

Свою роль відіграє в них і Нептун, що опиниться у своєму рідному знаку Риб – в політиці зокрема, так і в житті взагалі він підніме з дна багато каламуті. Важливо пам'ятати і про цикли ретроградного Меркурія – планети логіки, мислення і контактів. Під час його ретроградності не варто підписувати серйозні договори, робити великі покупки і заводити важливі знайомства – в 2019 році таких періодів буде кілька: з 5 до 27 березня, з 7 липня до 1 серпня і з 31 жовтня до 19 листопада.

Скільки затемнень нам доведеться пережити в прийдешньому році?

Їх буде п'ять. 6 січня, 2 липня і 26 грудня – сонячні, і 21 січня і 16-17 липня – місячні. Затемнення зазвичай несуть людству негативні події: у цей час активізуються небезпечні віруси, збільшується кількість злочинів, посилюється вплив долі – точніше, року – на кожного з нас, тому до таких днів потрібно ставитися з особливою увагою і обережністю.

Міла Корольова

За допомогу в підготовці матеріалу дякуємо астропсихологу Валентині Виттрок (starsand.us).

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Астропрогноз на грудень
Наступна публікація