Чи буде розлучення: астрологиня розповіла, що чекає на шлюб Меланії і Дональда Трампів

Чи буде розлучення: астрологиня розповіла, що чекає на шлюб Меланії і Дональда Трампів

Меланія Трамп / Фото: Associated Press

Відносини Дональда Трампа та його дружини, а за сумісництвом ікони стилю і красуні Меланії Трамп, не менше — а, можливо, й більше — серйозна інтрига, ніж події, пов'язані з виборами президента США.

Чи розлучаться Меланія і Дональд Трамп після того, як останній остаточно втратить свій пост, чи їм все-таки вдасться зберегти відносини? На це питання відповідає астропсихологиня Валентина Віттрок.

Що було…

Меланія Трамп / Фото: Associated Press

Астрологів, які бажають скласти гороскоп Меланії Трамп, не бракувало ніколи, але зробити це вдалося далеко не всім. Справа в тому, що її дані — а для натальної карти необхідні дата, час і місце народження — перед тим, як викласти в публічний доступ, неабияк підкоригували. Але навіть спираючись на них, про Меланію можна сказати багато чого. Передусім те, що вона народилася під знаком Тельця у рік Сталевого Собаки, а це говорить про неї як про людину, яка понад усе цінує комфорт, зручності й матеріальні блага, а отже, гроші, які можуть їй все це забезпечити. Саме тому вона й погодилася стати дружиною Трампа, який і до свого президентства був, м'яко кажучи, вельми заможною людиною.

Місяць Меланії перебуває в Козорогу, а це означає, що їй важко встояти перед спокусою владою: швидше за все, вона не тільки не опиралася бажанню чоловіка стати президентом США, а й підштовхувала його до цього кроку. Тепер же, коли йдеться про те, що Трамп — внаслідок імпічменту — взагалі втратить можливість робити політичну кар'єру надалі, навряд чи це тішить його дружину. Але чи вирішить вона через це з ним розлучитися, особливо, якщо врахувати, що настільки важливі для неї гроші залишаться при ньому? Такий розвиток подій навряд чи можливий.

Що буде…

Меланія Трамп / Фото: Associated Press

Проте можливість розлучення все-таки є, про що говорять деякі астрологи — зокрема, Анатолій Мухтіяров. На користь їхньої версії говорить той факт, що її зодіаком зараз ідуть такі непрості планети, як Уран, Ліліт і Марс. Щоправда, умов для розлучення у неї не так вже й багато. По-перше, треба згадати, що Меланія — третя офіційна дружина Трампа, до того ж у квітні минулого року їй виповнилося п'ятдесят років, тому є ймовірність, що він зустріне когось молодшого, особливо якщо знову почне активно займатися конкурсом "Міс Всесвіт". По-друге, сама Меланія може зустріти людину багатшу, тоді вона з легкістю перейде з одних грошових обіймів до інших.

Меланія Трамп з чоловіком Дональдом Трампом / Фото: Associated Press

І, нарешті, третій варіант можливого розставання пов'язаний не з розлученням, а зі смертю Трампа. На нього може бути скоєно замах, про можливість якого вже кілька років пишуть і аналітики, які спеціалізуються на політиці, й астрологи. До речі, полегшеним варіантом цього пророкування був імпічмент, який ми і спостерігаємо в даний час. Розташований поруч із Сонцем Трампа Уран дійсно дає не тільки непередбачуваність поведінки колишнього президента США, а й імовірність миттєвої, але ненасильницької смерть — наприклад, внаслідок серцевого нападу, коли лікарі просто не встигнуть надати йому допомогу. В такому разі Меланія дійсно залишиться вдовою.

Ще одна причина, з якої може розпастися сім'я, — відсутність тепла — як морального, так і фізичного. Трамп, у гороскопі якого Венера перебуває в з'єднанні з Сатурном, дуже його потребує, а "холодна" Меланія з Місяцем у Козорогу не може цього йому дати. Правда, зараз Трампу, під сильним тиском несприятливих обставин, швидше за все, не до інтимних стосунків. Але цей період мине, а його дружина навряд чи "потеплішає".

Чим серце заспокоїться ...

Меланія Трамп / Фото: Associated Press

Якщо підбити підсумки, то можна сказати, що розлучення Меланії і Дональда, швидше за все, не буде. Або воно станеться, але буде фіктивним: так, якщо Трампу загрожуватиме банкрутство, він цілком може перевести всі свої активи на дружину, а потім оформити офіційне розлучення. Хоча, можливо, для цієї мети він використовує своїх дітей, яким довіряє більше, ніж Меланії. Не буде перебільшенням сказати, що він вважає її, м'яко кажучи, нерозумною жінкою, що її, втім, зовсім не засмучує. Меланія — в силу своєї практичності — "сидить на контракті", і це її цілком влаштовує: чоловік забезпечує їй розкіш, до якої вона звикла, а вона йому — красиву "картинку".

Читайте також: Чи буде розлучення: яке майбутнє чекає на шлюб Меланії і Дональда Трампів

Повʼязані теми:

Наступна публікація