День доброї енергетики та фінансового прибутку: гороскоп на 21 лютого

День доброї енергетики та фінансового прибутку: гороскоп на 21 лютого

Фото: Credits

День чистої і доброї енергетики, протягом якого під забороною грубість, різкі висловлювання, агресивна поведінка – загалом, все, що може зачепити або образити інших людей. На тих, кому вдасться зберегти внутрішню гармонію, чекає професійний успіх і фінансовий прибуток.

Овен

Не варто негативно реагувати на неадекватну поведінку оточення, вийде собі дорожче, краще оминати людей, що представляють потенційну небезпеку.

Телець

Не можна бажати поганого іншим людям – зокрема, і тим, хто на це заслуговує, – навіть подумки: за законом бумеранга зло обов'язково повернеться назад.

Близнюки

Талан буде супроводжувати тих, хто займається бізнесом і фінансами: можна починати нові проєкти, робити інвестиції в будівництво, купувати і продавати нерухомість.

Рак

Як на роботі, так і в сім'ї, не варто ставти на бік однієї зі сторін конфлікту – зрештою вони помиряться, а ви ризикуєте залишитися винним.

Лев

Зміцнити репутацію лідера можна дуже просто: потрібно прийти на допомогу тим, хто цього потребує, і оточення неодмінно оцінить таку лінію поведінки.

Діва

Не варто не тільки грубити іншим людям, але і просто розмовляти з ними на підвищених тонах – так можна легко порушити крихку рівновагу в стосунках.

Терези

Можливості, які будуть надані цього дня, унікальні, і повторяться нескоро, якщо це взагалі станеться, тому гріх ними не скористатися.

Скорпіон

Від негативних думок, які будуть долати цього дня, можна позбутися лише за допомогою активних дій – занять спортом або генерального прибирання в будинку.

Стрілець

Найліпший засіб від нудьги – задушевна бесіда, тому найкраще, що можна зробити, – це зателефонувати подрузі, яка не тільки вислухає, поспівчуває, але і втішить.

Козеріг

Позитивне мислення, про необхідність якого не говорить тільки ледачий, цього дня виявиться актуальним, як ніколи: гарні думки будуть джерелом сприятливих обставин.

Водолій

День, коли зрозуміло, за можливості – краще відмовитися від роботи і зайнятися своїм хобі: воно відверне від сумних думок і створить гарний настрій.

Риби

Найважливіше сьогодні – абстрагуватися від негативу: намагайтеся зосередитися на хороших новинах, приємних подіях і позитивних чутках і плітках.

Повʼязані теми:

Наступна публікація