День, коли будь-який проєкт приречений на успіх: гороскоп на 3 січня

День, коли будь-який проєкт приречений на успіх: гороскоп на 3 січня

Фото: Credits

Можна починати будь-яку нову справу, причому не тільки на роботі і в бізнесі, але й в інших життєвих сферах: починати ремонт, закладати фундамент будинку, робити пропозицію руки і серця, ставати до написання детективного роману або вчитися азам живопису – будь-який проєкт цього дня приречений на успіх. Добре пройдуть також ділові переговори і фінансові операції – потрібно скористатися рідкісним шансом.

Овен

Не найкращий день для благодійності – великий ризик бути ошуканими шахраями, що "заробляють" на чужій доброті, наївності й довірі.

Телець

Частка романтики у стосунках не завадить не тільки закоханим, але й тим, хто давно щасливий у шлюбі – хороший день для того, щоб влаштувати своїй другій половинці вечерю при свічках.

Близнюки

Сприятливий час для завершення справ, колись відкладених на потім, – настав час розібрати ці завали і нарешті насолодитися чистотою і ладом на робочому столі та в комп'ютері.

Рак

Сьогодні буде така кількість дзвінків, СМС і електронних листів, що виникне загроза для складеного на день робочого плану – можливо, має сенс хоча б на час відімкнути телефон і вийти з соцмереж.

Лев

Можна вирушати в похід магазинами – всі покупки, зроблені цього дня, виявляться вдалими і будуть вірою і правдою – без поламок – служити своїм господарям довгі роки.

Діва

Важливе рішення, ухвалене цього дня, буде вдалим тільки за однєї умови:  його потрібно буде ретельно обміркувати – експромти у такій справі не вітаються.

Терези

Прекрасний час для розмови з начальством – воно буде готове піти назустріч у всіх питаннях, включаючи підвищення на посаді і збільшення заробітної плати.

Скорпіон

Якщо в сім'ї є загроза розладу, можна "зацементувати" виниклу тріщину, придумавши спільне заняття, – наприклад, почавши разом бігати вранці.

Стрілець

Стомлення і занепад сил, які можуть дати про себе знати цього часу, рекомендується лікувати за допомогою приємних речей – хорошої книжки, улюбленого фільму або плитки шоколаду.

Козеріг

Близька людина може несподівано попросити про допомогу, яку треба буде надати негайно, тим більше що виконання завдання, швидше за все, виявиться зовсім нескладним.

Водолій

Очистити будинок від негативної енергетики допоможе генеральне прибирання, під час якого потрібно викинути якомога більше непотрібних речей, – дихати і жити одразу стане легше.

Риби

Вільний час – зрозуміло, за можливостю – бажано провести з сім'єю: влаштувати спільний обід або вечерю, організувавши вилазку на природу або сходивши разом до театру або на концерт.

Повʼязані теми:

Наступна публікація