День, коли потрібно допомагати і не можна обманювати: гороскоп на 30 березня

День, коли потрібно допомагати і не можна обманювати: гороскоп на 30 березня

Фото: Getty Images

Можна – і треба! – бути добрими і великодушними, допомагати знайомим і незнайомим людям, працювати на благо себе і оточення і вірити в те, що, як співається у відомій пісні, "завтра буде ліпше, ніж учора". В цей день не можна нікого обдурювати – брехня може зруйнувати не тільки репутацію, але і життя.

Овен

Ваш девіз на цей день: "Поспішайте робити добро!", і чим більше допомоги оточенню ви надасте, тим ліпше буде для вас – "плюсики в карму ще ніхто не скасовував.

Телець

Режим карантину не завадить запропонувати начальству новий перспективний проєкт, і воно, швидше за все, поставиться до вашої ініціативи прихильно і схвалить її.

Близнята

Спроба образити іншу людину, так само як і бажання "вирити їй яму", обернеться насамперед проти вас, тому, щоб уникнути проблем, ліпше не будувати нікому підступи.

Рак

Карантин – не привід відгороджуватися від світу, сховавшись у свою нірку: намагайтеся якомога більше спілкуватися з оточуючими, використовуючи доступні для цього засоби.

Лев

Бажати добра у цей день необхідно всім – зокрема і своїм ворогам – тоді будь-яке слово, виголошене на їхню адресу, обов'язково повернеться вам сторицею.

Діва

Приливу енергії, який ви відчуєте від ранку, буде достатньо, щоб згорнути гори – звичайно, в умовах карантину арена ваших дій обмежиться квартирою, але і тут можна встигнути багато чого.

Ваги

Спілкуючись з близькими і не дуже людьми, важливо пам'ятати, що слово – не горобець: постарайтеся не говорити і не писати того, що згодом може бути використано проти вас.

Скорпіон

Якщо вам вдасться обмежити спілкування з оточенням, ви зможете ударно попрацювати і переробити таку кількість справ, на яку раніше йшов як мінімум тиждень.

Стрілець

У цей день не варто давати обіцянок, у виконанні яких ви сумніваєтеся хоча б на секунду – в такому разі ліпше чесно зізнатися, що не зможете дотримати слова.

Козоріг

Хороший день для збирання грошей для нужденних або залучення спонсорських коштів на новий проєкт – вдасться накопичити пристойну суму, якої вистачить на будь-яку добру справу.

Водолій

Незважаючи на серйозну нервову напруженість, легко зрозумілу ситуацію, рекомендується все-таки тримати себе в руках і не дозволяти образ на адресу людей, що перебувають поруч.

Риби

Красномовство і вміння використовувати в суперечці найбільш переконливі факти і аргументи не варто використовувати в порожніх розмовах і суперечках – прибережіть їх для серйозних дискусій.

Повʼязані теми:

Наступна публікація