День конфліктів: гороскоп на 22 листопада

День конфліктів: гороскоп на 22 листопада

Фото: Credits

Напружений день, упродовж якого конфлікти будуть виникати буквально на рівному місці. Якщо брати участь хоча б в деяких з них, можна втратити енергію, призначену для суто мирної мети - професійних завдань і домашніх турбот. Перш ніж встрягати в з'ясування стосунків з ким-небудь, подумайте, чи варте воно того.

Овен

Ухвалення важливих рішень варто відкласти на кілька днів – сьогодні ж велика ймовірність того, що ви необ'єктивно оціните обставини і в результаті прийдете до помилкового висновку.

Телець

Цього дня зірки категорично не рекомендують вам на самоті ходити безлюдними вулицями і провулками в темний час доби – пам'ятайте про те, що береженого бог береже, і не ризикуйте даремно.

Близнюки

День буде вдалим тільки за наявності докладного плану, який потрібно скласти з ранку і дотримуватися його весь день, а інакше будете хапатися то за одне, то за інше, і всі ваші справи підуть шкереберть.

Рак

Особливої обережності вимагають контакти з колегами: не варто ділитися з ними своїми планами, інакше в один прекрасний день ризикуєте дізнатися, що вашу ідею втілила в життя інша людина.

Лев

Зірки рекомендують вам ретельно стежити за своїми висловлюваннями – необережне слово може завдати вашому співрозмовнику серйозну моральну травму, чого він вам не пробачить.

Діва

Ділові зустрічі – якщо, звичайно, є така можливість – треба перенести: цього дня вам важко буде знайти спільну мову з іншими людьми, а це може призвести до непорозумінь та відмови ваших партнерів від співпраці.

Терези

Не варто звалювати на себе непомірне навантаження – плануйте тільки те, що ви в змозі витягнути: кому буде добре від того, що ви надірветеся, і змушені будете піти на лікарняний?

Скорпіон

День небезпечний сварками з близькими людьми, у яких будете винні ви – точніше, ваше своєрідне почуття гумору. Можливо, заради миру в сім'ї варто відмовитися від вправляння у дотепності?

Стрілець

Уникайте пустопорожніх розмов – вони заберуть у вас сили і енергію, призначені для роботи. Якщо зовсім не можете обійтися без спілкування, спочатку зробіть справу, а потім гуляйте – тобто, розмовляйте – скільки хочете.

Козеріг

Навіть якщо вам дуже захочеться похвалитися перед колегами результатами своєї праці, зачекаєте – хтось із них може скористатися вашою відвертістю і присвоїти ваше відкриття собі.

Водолій

Зірки застерігають від ризику у фінансових справах. Максимум, що ви можете дозволити собі у цей день – купити лотерейний квиток, будь-які інші угоди, що передбачають вкладення грошей під забороною.

Риби

Гарний час для того, щоб забути про роботу і подбати про себе – сісти на дієту, зайнятися спортом, відвідати салон краси, змінити імідж або просто відпочити.

Повʼязані теми:

Наступна публікація