День підвищеної агресивності: гороскоп на 18 листопада

День підвищеної агресивності: гороскоп на 18 листопада

Фото: Credits

Непростий день, під час якого для отримання нового доведеться відмовитися від старого, яке може бути дорогим для нас, тому покинути його не так просто, як здається на перший погляд. Ще одна прикмета дня – підвищена агресивність, яку демонструватимуть навіть дуже спокійні і стримані люди. Не реагуйте на емоційні спалахи інших і самі намагайтеся себе опанувати.

Овен

На роботі не варто братися за серйозні і відповідальні проєкти, результату все одно не буде жодного, тож краще закінчити розпочаті раніше справи і зробити ретельне прибирання на робочому столі.

Телець

Стосунки з керівництвом залишають бажати кращого – щоб уникнути непорозумінь, не сперечайтеся з ним, а ще краще – взагалі намагатеся не траплятися йому на очі: як то кажуть, подалі від начальства, поближче до кухні.

Близнюки

Плітки, що і сприятливішими днями перебувають під забороною у інтелігентних людей, в цей час геть можуть стати причиною конфлікту з оточенням – не варто не тільки поширювати, але і слухати їх.

Рак

Кілька разів протягом дня у вас може виникнути відчуття, що люди навколо вас не чують. Як би переконливо ви не говорили, вони наполягатимутьна своєму, тому ділові переговори краще відкласти.

Лев

В жодному разі не йдіть на загострення стосунків з будь-ким. Якщо побачите, що набігають хмари, відійдіть убік і поступіться – скандал може забагато вам коштувати.

Діва

Пам'ятайте про стару приказку, яка каже: "Язик мій – ворог мій". Не піддавайтеся на можливі цього дня провокації, інакше згодом будете шкодувати про те, що спересердя наговорили зайвого.

Терези

Можливо, одна частина товаришів по службі буде втягувати вас у інтриги проти іншої. В жодному разі не погоджуйтеся: нинішні вороги обов'язково помиряться, а звинуватять в тому, що трапилося, вас.

Скорпіон

Не буває поганого, що в результаті не виявилося б хорошим: відверта розмова на підвищених тонах розкриє вам очі на співрозмовника, будь він хоч вашим колегою, хоч близьким другом.

Стрілець

Щоб уникнути сварки, яка може призвести до тривалого конфлікту, романтичне побачення краще перенести на інший день. Від вживання міцних напоїв теж треба відмовитися.

Козеріг

Не варто вступати в конфлікт, свідком якого ви станете в супермаркеті або на зупинці громадського транспорту, – наслідки інциденту можуть виявитися непередбачуваними.

Водолій

Оскільки останнім часом ви відчуваєте слабкість і занепад сил, буде правильно, якщо нинішній день ви присвятите відпочинку: пізніше встанете, погуляєте парком, почитаєте цікаву книгу.

Риби

Не варто ні з ким ділитися подробицями свого особистого життя. Співрозмовник цілком може використовувати отримані знання вам на шкоду, до того ж, негативну енергетику – точніше, пристріт – ще ніхто не скасовував.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Астропрогноз на грудень
Наступна публікація