День позитивних думок та добрих справ: гороскоп на 27 листопада

День позитивних думок та добрих справ: гороскоп на 27 листопада

Фото: Credits

День, коли важливо дбати не тільки про себе, але й про інших – часом зовсім незнайомих – людей. Допомога, яку ви надасте їм, незабаром повернеться до вас сторицею, так що не шкодуйте фізичних і моральних сил і не скупіться. Звертайте увагу на сни, які побачите цієї доби: через них підсвідомість допоможе вам відповісти на важливе запитання, над яким ви ламаєте голову вже досить давно.

Овен

Нездужання, яке ви можете відчути цього дня, – знак, який посилає вам організм: схоже, він втомився працювати в авральному режимі і наполегливо вимагає відпочинку.

Телець

Хороший день для початку роботи над новим проєктом: якщо ви правильно поставите мету і будете працювати активно і інтенсивно, шанси на успішне завершення справ зростуть в рази.

Близнюки

Як реагувати на завдану образу, кожен вирішує сам, проте цього часу різка відсіч грубіяну може призвести до затяжного конфлікту з ним. Можливо, краще вдати, що не розчули неприємних слів.

Рак

Можна і треба працювати на перспективу: укладати довгострокові контракти й займатися проєктами, які будуть тривалий час набирати силу, але потім принесуть хороші дивіденди.

Лев

Від дружніх вечірок і романтичних побачень краще відмовитися: відсутність взаєморозуміння між вами й іншими людьми не буде сприяти вдалому сценарію цих заходів.

Діва

Ті з вас, хто давно замислюється про зміну роботи, можуть потихеньку починати підшукувати нове місце, але різких рухів робити неварто – спочатку переконайтеся, що воно вам підходить.

Терези

Перша половина дня піде на розкачку, зате після обіду ви несподівано для себе відчуєте прилив ентузіазму й натхнення, які дозволять вам виконати все заплановане в реально короткі терміни.

Скорпіон

Негативну енергію, яка буде переповнювати вас цього часу, зірки рекомендують направити в мирне русло – на вирішення професійних завдань і домашні клопоти.

Стрілець

Оперативно та успішно виконайте свою робочу норму в першій половині дня, у другий можна буде витратити час  на догляд за собою і релакс – відвідати салон краси, пройтися крамницями, прийняти ванну з ароматичними оліями.

Козеріг

Поява людини з минулого, з якою ви давно не спілкувалися, змусить вас задуматися про причини й наслідки розставання з нею: можливо, ви захочете почати ваші стосунки спочатку.

Водолій

У вас з'явиться привід вивести неприємну для вас людину з кола спілкування: скільки можна терпіти нескінченні шпильки та злісні висловлювання на вашу адресу, якщо можна позбавити її права голосу і зітхнути з полегшенням.

Риби

Можна підписувати тільки ті договори, над складанням яких ви працюєте давно. Документи, оформлені з поспіхом, краще навіть не розглядати, – можна пропустити прикру помилку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація