День сумнівів, помилок і облуди: гороскоп на 4 грудня

День сумнівів, помилок і облуди: гороскоп на  4 грудня

Фото: Credits

Великий ризик потрапити під чужий несприятливий вплив і стати жертвою шахрайства. Багато хто з нас схильний до поганого настрою і депресії – щоб не загнати себе в кут депресії, варто поменше спілкуватися – особливо з недоброзичливо налаштованими людьми – і не встрягати у конфлікти, жодною зі сторін якого ви не є.

Овен

Перш ніж спокуситися пропозицією, яку вам піднесуть як винятково вигідну, подумайте про те, яку вигоду переслідує ваш діловий партнер, можливо, ви передумаєте брати участь у цьому проєкті.

Телець

День надасть прекрасну можливість перезавантажити стосунки зі своєю другою половинкою, наслідком чого, можливо, стане другий медовий місяць і весільна подорож.

Близнюки

Події цього дня будуть прямо залежати від вашого внутрішнього стану: на що налаштовані, те в результаті отримаєте, так що готуйтеся до хорошого, і воно не змусить на себе довго чекати.

Рак

Не рекомендується виконувати роботу за інших, вони все одно цього не оцінять, постарайтеся виконати те, що запланували самі, після чого обов'язково знайдіть час для відпочинку.

Лев

Варто відмовитися від фізичного навантаження – мети ви все одно не досягнете, а енергії витратите масу, краще зосередитися на розумовій праці – вона принесе набагато більше користі.

Діва

Постарайтеся не реагувати на випади сторонніх, а часто і зовсім незнайомих людей – навіщо вам конфлікт на рівному місці, варто звертати увагу тільки на невдоволення близьких.

Терези

Не варто лізти в чужий монастир зі своїм статутом, нав'язуючи оточенню власну точку зору – погодившись з нею, вони й так – без примусу – стануть вашими соратниками.

Скорпіон

Якщо ви правильно все сплануєте, то за один день легко зможете зробити те, на що раніше йшов тиждень – енергії для такої продуктивної праці зірки відпустять вам предостатньо.

Стрілець

Злість, яку ви, можливо, відчуєте в цей час, треба спрямувати не на оточення, а на роботу – з таким потужним енергетичним зарядом можна буде підкорити будь-які професійні вершини.

Козеріг

Фінансові операції, навіть призначені заздалегідь, рекомендується перенести на інший час – цього дня великий ризик невдачі і, як наслідок, серйозні матеріальні втрати.

Водолій

Невдоволення собою і оточенням, колегами або близькими людьми – саме по собі не зникне, але й виплескувати його на інших теж не варто – краще зайнятися спортом або потанцювати.

Риби

Спілкуючись з незнайомими людьми, можна отримати неабияку частку негативу і агресії, тому про всяк випадок – цього дня краще оминати їх.

Повʼязані теми:

Наступна публікація