День з важкою енергетикою: гороскоп на 20 січня

День з важкою енергетикою: гороскоп на 20 січня

Фото: Credits

Енергетично важкий день, протягом якого потрібно максимально дистанціюватися від неприємних людей і усунутися від будь-яких сварок і конфліктів – вони не дадуть нічого, крім втрати енергії, яка необхідна для іншої – творчої мети. Не варто також нічим хизуватися – великий ризик зуврочити власні досягнення.

Овен

Небажано починати реалізацію нових проєктів і ухвалювати важливі рішення, краще зайнятися давно розпочатими і з якоїсь причини призупиненими справами.

Телець

З грошима варто поводитися максимально обережно – почавши з незначної покупки, можна захопитися і витратити велику суму, про що згодом доведеться пошкодувати.

Близнюки

Від активних дій в цей час краще відмовитися – до гарних результатів вони все одно не приведуть, бажано провести день у тиші та спокої, а енергію витрачати економно.

Рак

Під категоричною забороною плітки і інтриги на робочому місці – вони не тільки завадять справам, але і створять атмосферу знервування у стосунках між співробітниками.

Лев

Важливо ретельно стежити не тільки за діями, але і за словами – великий ризик в емоційному пориві сказати щось таке, що в найближчому майбутньому буде мати негативні наслідки.

Діва

Сварка, що виникла в буквальному сенсі слова на рівному місці, може призвести до серйозного конфлікту, щоб уникнути чого потрібно максимально скоротити спілкування з оточуючими людьми.

Терези

Можна отримати пропозицію підзаробити, від якої, незважаючи на всю її привабливість, краще відмовитися – згодом виявиться, що шкоди від "халтури" буде більше, ніж грошей.

Скорпіон

Не можна відповідати на провокації оточення, яких цього дня може бути дуже багато, та й самим не варто нікого провокувати – вже завтра стосунки між людьми стануть доброзичливішими.

Стрілець

На роботі не рекомендується витрачати час на порожні розмови та суперечки, через них не вдасться виконати заздалегідь складений план, що вже може стати причиною цейтноту.

Козеріг

Важливо максимально скоротити спілкування з близькими людьми – інакше через незначний конфлікт вони можуть перейти в розряд сторонніх.

Водолій

Через імовірність втратити велику суму грошей не варто ризикувати ними даремно – грати в казино або на автоматах, навіть лотерейні квитки купувати не рекомендується.

Риби

Заплановані на цей день ділові переговори краще перенести на інший день – сьогодні буде важко знайти спільну мову навіть із союзниками, про супротивників просто не йдеться.

Повʼязані теми:

Наступна публікація