День зачистки "хвостів" і початку нових справ: гороскоп на 17 лютого

День зачистки "хвостів" і початку нових справ: гороскоп на 17 лютого

Фото: www.credits

День, коли рекомендується починати роботу над серйозними та масштабними проєктами. Головне, закрити всі завислі справи, щоб вони не тяжіли гирями на ногах і не гальмували рух до заповітної мети.

Овен

Особливої уваги потребуватимуть стосунки з коханою людиною: необережного слова буде достатньо, щоб серйозно посваритися, тому важливо стежити за висловлюваннями.

Телець

День сприятливий для хатніх робіт будь-якої складності – починаючи з генерального прибирання і закінчуючи капітальним ремонтом з повним переплануванням житла.

Близнюки

У тих, хто досі самотній, є шанс зустріти другу половинку – головне, не висувати до претендентів на руку і серце вкрай високих вимог.

Рак

Складений цього дня план на майбутнє повинен враховувати найдрібніші деталі, яких обов'язково потрібно дотримуватися, а інакше на успіх можна не розраховувати.

Лев

Хапаючись то за одне, то за інше, легко можна потрапити в цейтнот, тому важливо визначитися з пріоритетами і виконувати завдання у суворій послідовності.

Діва

День підходить для будь-яких фінансових операцій – можна платити за рахунками, відкривати депозити, підписувати важливі договори і укладати серйозні угоди.

Терези

Відповідь на запитання, що давно не дає спокою, можна буде отримати уві сні, який з великою часткою ймовірності виявиться віщим, тому важливо його запам'ятати і проаналізувати.

Скорпіон

Успішними обіцяють бути будь-які торгові операції – рекомендується купувати і продавати все, від дрібниць до рухомого та нерухомого майна.

Стрілець

Не варто качати права у стосунках з оточенням, чи то колегами або членами сім'ї – результат може бути прямо протилежним тому, на який робиться ставка.

Козеріг

Гарний час для духовного розвитку: можна – і треба! – читати праці відомих філософів, відвідувати музеї та концерти серйозної класичної музики.

Водолій

Тим, хто всерйоз розмірковує про життєві зміни, рекомендується вирішити, як саме вони їх бачать, тоді можна буде визначити і шляхи досягнення мети.

Риби

Не варто критикувати оточення і тим більше зло жартувати на його адресу – так недовго перетворити друзів на ворогів, які – через знання ваших слабкостей – можуть бути дуже небезпечними.

Повʼязані теми:

Наступна публікація