Дні змін: гороскоп на 13-14 лютого

Дні змін: гороскоп на 13-14 лютого

Фото: Credits

21-ша місячна доба, яка триватиме два дні, приведе до змін в усіх галузях життя. Головне - рухатися вперед, не допускати відступів від раніше наміченого курсу – втім, кроки праворуч і ліворуч, що є, як відомо, спробою втечі, теж не вітаються. Будь-яка справа має бути доведеною до переможного кінця.

Овен

До аргументів, що буде наводити оточення, варто прислухатися, але не більше того – сліпо слухатися їх не слід, ними рухають тільки власні корисливі інтереси.

Телець

Будь-які робочі питання, якими доведеться зайнятися цього часу, будуть вирішуватися легко – варто скористатися сприятливими обставинами, щоб "розібратися" з найскладнішими.

Близнюки

Не можна розпорошуватися на дрібниці – вони не дадуть можливості зосередитися на великій і важливій справі, якій потрібно зараз віддавати весь свій час і сили.

Рак

Можна сміливо вирушати в поїздки як особистого, так і професійного характеру, обставини складуться сприятливо і в першому, і в другому випадку.

Лев

Навіть королівським особам, якими ви себе вважаєте, не варто грубіянити оточуючим, отже, доведеться стримувати емоції, які сьогодні вируватимуть.

Діва

Везіння, яке буде супроводжувати у всіх сферах життя і діяльності, дозволить з успіхом переробити всі важливі і невідкладні справи – як на роботі, так і вдома.

Терези

Дійшовши фінальної стадії у втіленні в життя серйозного професійного проєкту, потрібно зібратися з силами і зробити останній ривок – не варто відкладати цей крок.

Скорпіон

На пропозицію, отриману цього дня, незалежно від того, чи буде вона стосуватися професії, чи особистого життя, можна сміливо відповідати згодою.

Стрілець

Допомагати іншим варто тільки в тому разі, якщо їхні прохання не будуть суперечити власним інтересам – в іншому випадку правильним буде ввічливо відмовити.

Козеріг

Не рекомендується брати участь в інтригах і змові, які будуть затівати товариші по службі, інакше незабаром вони можуть бути спрямовані проти вас.

Водолій

Підмінивши хворого колегу, можна буде проявити себе з найкращого боку – керівництво неодмінно помітить ваші старання і гідно винагородить.

Риби

Ніхто і ніщо не завадить вам донести до оточуючих вашу думку, головне - робити це без емоцій, підвищених тонів та в інтелігентних виразах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація