Дотримуйтесь помірності у всьому: гороскоп на 9 січня

Дотримуйтесь помірності у всьому: гороскоп на 9 січня

Фото: Credits

Попри те, що енергії дня спокійні і гармонійні, не варто керуватися своїми інстинктами – необхідно дотримуватися помірності у всьому, включно з харчуванням і чуттєвими задоволеннями. На роботу теж не варто накидатися – особливих проривів і успіхів тут не передбачається, тому зірки радять зосередитися на малозначних справах.

Овен

Взаєморозуміння, яке виникло у стосунках з оточенням, допоможе врегулювати старі конфлікти і уникнути нових, які ще вчора здавалися неминучими.

Телець

Гарний день для генерального прибирання, головна його мета – виявити речі, якими давно ніхто не користується, і дати їм нове життя – подарувати або віддати нужденним.

Близнюки

Не можна давати волю дратівливості, яка пишним цвітом розквітне цього дня, – легко образити людину, що зовсім на це не заслуговує.

Рак

Примиритися з недосконалістю світу дозволить творчість, причому абсолютно неважливо, – професійна чи аматорська, головне – налаштуватися на пов'язану з нею позитивну хвилю.

Лев

Не варто болісно реагувати на чутки та плітки за спиною – недоброзичливці тільки цього і домагаються, тому потрібно засмутити їх своїм спокоєм і вмиротворенням.

Діва

День категорично не підходить для ухвалення важливих рішень – не вдасться об'єктивно оцінити всі "за" і "проти", тому вони, швидше за все, виявляться помилковими.

Терези

Важливо бути вкрай обережними у висловлюваннях – великий ризик розбовкати таємницю, яка за жодних умов не повинна стати надбанням сторонніх людей.

Скорпіон

Навіть гідно відчуваючи власну перевагу, не варто демонструвати це оточенню – навряд чи воно буде в захваті від такої лінії поведінки.

Стрілець

Очистити свою енергетику і позбутися негативу можна буде, віддавши якусь свою річ іншій людині, – цього дня дуже важливо подарувати комусь радість.

Козеріг

Хороший день для поїздок – рекомендується вирушати в подорожі і відрядження, обставини впородовж усієї їхньої тривалості будуть складатися сприятливо.

Водолій

Відповідь на серйозне життєве питання дасть інтуїція – головне, вчасно до неї дослухатися, а не висувати на перший план доводи розуму, який сьогодні буде не на висоті.

Риби

Дуже важливо зберігати душевну рівновагу, не допускаючи зла ні в чому – ані в думках, ані в словах, не варто перевіряти на собі, як діє закон бумеранга.

Повʼязані теми:

Наступна публікація