Еммануель і Бріджит Макрон: шлюб, здійснений на небесах

Еммануель і Бріджит Макрон: шлюб, здійснений на небесах

Бріжит Макрон

Інтерес до сім'ї Еммануеля Макрона виник у публіки і журналістів ще в період президентських виборів: ще б пак, не щодня зустрінеш сім'ю, в якій жінка на двадцять чотири роки старша за чоловіка! Проте дуже скоро стало зрозумілим: жодних підводних каменів у стосунках Бріжит і Еммануеля Макрон немає, їх пов'язують щирі почуття. А астропсихолог Валентина Віттрок впевнена, що шлюб подружжя Макрон – з тих, що укладаються на небесах.

Валентино, чим пояснити вибір французького президента, адже він міг вибрати за дружину будь-яку молоденьку модель або актрису?

Вся справа в гороскопі Еммануеля Макрона – він народився в рік Змії на стику двох знаків Зодіаку, Стрільця і Козерога, взявши якості як від одного з них, так і від іншого. Люди з такими зірками і планетами в гороскопі люблять людей і речі "з історією": антикваріат, вінтаж і друзів і знайомих, які значно перевершують їх за віком – з тими, у кого є знання і життєвий досвід, їм набагато цікавіше, ніж з однолітками.

Але це, так би мовити, загальна картина, а є ще і приватна, яка стосується тільки Еммануеля і Бріджит: розташування так званих кармічних вузлів говорить про те, що в минулому житті вона, швидше за все, була його матір'ю, звідси в новій реінкарнації у них близькі стосунки. Не дивно, що і в нинішньому житті Бріджит грає роль матері Макрона: вона піклується про нього, опікується ним, він в усьому з нею радиться, так і взагалі чудово почувається під її теплим крилом.

Бріжит Макрон / Фото: Getty Images

Можна сказати, що Бріжит відповідає цьому образу – матері і мудрої порадниці?

Цілком: вона теж народилася в рік Змії, під знаком Овна, типовим представником якого і є: все що характеризують людину планети – Сонце, Місяць і Венера – розташовані у неї саме в цьому знаку. Виходячи з таких показників, можна сказати, що Бріжит – розсудлива і наполеглива у досягненні своєї мети людина: якщо вона вирішить щось зробити, то можна не сумніватися – свого доможеться. Що стосується Еммануеля, то Бріжит, незважаючи на властиву їй, як і будь-якому Овнові, запальність, вважає його дитиною, якій багато дозволяє і ще більше – пробачає. До його витівок, якщо він такі собі дозволяє, вона ставиться з терпінням і розумінням.

Бріжит Макрон / Фото: Associated Press

І до зрад – зокрема?

Не думаю, що хтось з них зраджує, – згідно з гороскопом Макронів, ні йому, ні їй це не потрібно, їхнє спільне життя гармонійне й збалансоване. Але навіть якщо щось подібне і сталося б, Бріджит пробачила б чоловіка – їхня дружба і взаєморозуміння їй набагато дорожче, ніж хвилинна слабкість близької людини, на яку цілком можна заплющити очі.

Еммануель і Бріжит Макрон / Фото: Getty Images

На жаль, з роками Бріжит, як і будь-яка жінка, не молодшає – чи може таке статися, що президент Франції коли-небудь замінить дружину на іншу жінку?

В житті, як відомо, все буває, і зарікатися ні від чого не можна. Але тут, як мені здається, історія складніша: Еммануелю доведеться знайти жінку, у всіх сенсах гідну, а то й таку, що перевершує його Бріжит, а це буде непросто, адже вона ідеально підходить йому за гороскопом. Але навіть якщо припустити, що подібне сталося, їхній зв'язок настільки сильний, що вони навряд чи посваряться і розлучаться. Їм настільки комфортно разом, що і в такому разі вони не перестануть спілкуватися: Бріжит, як і раніше, буде піклуватися про колишнього чоловіка, а він – шукати в ній участі та моральної підтримки.

Бріжит Макрон

Не стане каменем спотикання у стосунках Макрона з дружиною відсутність у них дітей?

У Бріжит є троє дітей від першого шлюбу, так що як мати вона відбулася. До того ж, як я вже говорила, свого чоловіка вона сприймає як ще одну, нехай і велику, але дитину, так що її материнський інстинкт реалізований повністю. Щодо самого Макрона, то його інтереси лежать в галузі бізнесу, яким він займався раніше, і політики, якою він займається тепер, і цих галузей докладання зусиль йому цілком достатньо. Попри те, що він народився на стику знаків Стрільця і Козерога, все-таки властивостей останнього у нього більше, а Козероги – люди емоційно холодні. Не можна сказати, що вони абсолютно байдужі до дітей, але не завжди ставлять їх на перше місце у своєму житті, а якщо з якихось причин у них не може бути нащадків, з часом звикаються з їх відсутністю.

Міла Корольова

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Астропрогноз на грудень
Наступна публікація