Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 10-16 травня

Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 10-16 травня

Фото: Credits

Фінанси відіграють важливу, а для когось і першочергову роль в житті кожного з нас: добре, коли їх багато, і дуже погано, коли їх мало, і тут день на день не випадає.

На кого чекає фінансовий успіх цього тижня — від 10 до 16 травня?

Овен (21.03 — 20.04)

Фінансовий гороскоп для Овнів на тиждень

Час виключно сприятливий для фінансових операцій будь-якого масштабу і роду, тому бажано використати його для важливих виплат, повернення боргів, відкриття рахунків і депозитів — їх оформлення мине на рідкість вдало, а самі вони незабаром принесуть солідний прибуток.

Телець (21.04 — 21.05)

Фінансовий гороскоп для Тельців на тиждень

Небажано брати участь в сумнівних фінансових підприємствах, навіть якщо, на перший погляд, вони будуть здаватися матеріально привабливими: ризик, з яким вони пов'язані, швидше за все, виявиться невиправданим, а втрати стануть куди більш вагомими, ніж ілюзорні вигода і прибуток.

Близнюки (22.05 — 21.06)

Фінансовий гороскоп для Близнят на тиждень

Час ідеально підходить для торгівлі: тим, хто давно хотів щось продати або купити, необхідно скористатися рідкісною можливістю — в будь-якому разі можна буде розраховувати на талан і, як наслідок, солідні дивіденди — куди значніші, ніж ті, на які спочатку розраховують представники знака.

Рак (22.06 — 22.07)

Фінансовий гороскоп для Раків на тиждень

У цей час не можна приймати важливі фінансові питання під впливом емоцій — гроші цього не люблять, їм потрібен тверезий і практичний підхід, а затуманений почуттями мозок навряд чи дасть представникам знака зосередитися на вирішенні матеріального питання і ухвалити єдино правильне рішення.

Лев (23.07 — 21.08)

Фінансовий гороскоп для Левів на тиждень

Професійний — і, як наслідок, фінансовий успіх — чекає на тих, хто, працюючи, стане думати не про результат, а про процес. Тільки отримуючи задоволення від самої діяльності, можна буде дійсно щось заробити — корисливі наміри бажаного результату, на жаль, не принесуть.

Діва (22.08 — 23.09)

Фінансовий гороскоп для Дів на тиждень

Нинішній тиждень — той рідкісний випадок, коли не тільки можна, а й необхідно брати на себе чужу роботу, особливо якщо про це попросить, безпосередньо, начальство. Виконавши її швидко і якісно, можна буде розраховувати не тільки на похвалу, що само по собі дуже важливо, а й на надбавку до зарплати.

Терези (24.09 — 23.10)

Фінансовий гороскоп для Терезів на тиждень

Представникам знака, що мріють заробляти більше, ніж зараз, зірки наполегливо рекомендують, умовно кажучи, сісти за парту. Нові знання дозволять обійняти нову посаду на нинішньому місці роботи, а то і зовсім освоїти нову професію, в будь-якому разі як ставка, так і кількість гонорарів збільшиться.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Фінансовий гороскоп для Скорпіонів на тиждень

Необхідно максимально уважно поставитися до ідей, які в ці дні будуть приходити в голову. На перший погляд, вони можуть здатися зовсім нереальними в своєму втіленні, але саме ці задуми, бувши реалізованими, принесуть не тільки визнання в професійних колах, а й пристойний прибуток.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Фінансовий гороскоп для Стрільців на тиждень

Від важливих фінансових угод, що плануються на цей час, краще відмовитися: навіть невелика помилка — або прикра помилка — може призвести до серйозних наслідків: замість очікуваного прибутку легко можна буде отримати збиток, що навряд чи входить в плани представників знаку.

Козоріг (22.12 — 20.01)

Фінансовий гороскоп для Козорогів на тиждень

Фінансові операції можна проводити тільки в тому разі, якщо вони будуть детально підготовлені: необхідно ретельно прорахувати всі можливі ризики і тільки після цього ставити свою візу на документі. Будь-яка спонтанність або імпровізація протипоказані — вони можуть призвести до фінансових втрат.

Водолій (21.01 — 18.02)

Фінансовий гороскоп для Водоліїв на тиждень

Час ідеально підходить для того, щоб розрахуватися з боргами, які на енергетичному рівні тягнуть назад і не дають збільшуватися доходам. Навіть якщо представникам знаку важко повернути все, необхідно віддати хоча б частину — завдяки цьому негативний вплив боргів на матеріальне становище піде на спад.

Риби (19.02 — 20.03)

Фінансовий гороскоп для Риб на тиждень

Час, коли в будь-яких ситуаціях, пов'язаних із матеріальним боком життя, можна — і треба! — сподіватися тільки на себе. Фінансові партнери навряд чи нададуть будь-яку допомогу, а в піковому випадку можуть ще й, умовно кажучи, підставити ніжку, так що в цьому конкретному випадку краще обійтися без їхньої участі.

Читайте також: Які знаки зодіаку розбагатіють в травні-2021 року

Повʼязані теми:

Наступна публікація