Герцогині Кетрін і Меган – подруги чи вороги?

Герцогині Кетрін і Меган – подруги чи вороги?

Герцогиня Меган і герцогиня Кетрін

Після появи у британській королівській родині голлівудської красуні Меган Маркл, що стала дружиною принца Гаррі і, відповідно, герцогинею Сассекською, шанувальники герцогині Кембриджської визнали Меган потенційною подругою Кетрін. Проте минуло зовсім небагато часу, і всі, хто хоч трохи цікавиться життям Віндзорів, зрозуміли: стосунки герцогинь не такі прості, як здавалося на перший погляд.

Про те, ким насправді є герцогиня Кембриджська і герцогиня Сассекська – подругами або ворогами, розповідає астропсихолог Валентина Віттрок.

Герцогиня Меган і герцогиня Кейт

Як можна охарактеризувати Кетрін і Меган з урахуванням їхніх гороскопів?

Обидві герцогині – як Кетрін, так і Меган – мають сильний характер, хоча за зовнішнім виглядом цього і не скажеш. В народі про таких, як вони, зазвичай кажуть "залізні кнопки" або "залізні леді" – тут вже кому як більше подобається. Кетрін народилася під знаком Козерога, а люди, що з'явилися на світ під цим знаком, як кажуть, муштрують оточення, за що їх часом недолюблюють.

Герцогиня Кейт і герцогиня Меган / Фото: Associated Press

Справедливості заради треба сказати, що Козероги суворі до себе так само, як до інших, а іноді й сильніше. Кетрін, за всієї своєї скромності, завжди тримає спину, як справжня королева, хоча для неї це непросто, чим викликає симпатію публіки. Меган за гороскопом – Лев, їй, на відміну від Кетрін, взагалі нічого не потрібно для того, щоб почуватися королевою і поводитися відповідно – вона має ці вміння від народження. Не дивно, що вона дратує Кетрін, якій над іміджем майбутньої королеви доводиться працювати щодня.

Герцогиня Сассекська Меган / Фото: Associated Press

Але все сказане вище – вихідні дані. Щоб зрозуміти, як саме складаються стосунки двох герцогинь, можна накласти гороскоп Кетрін і Меган один на другий – і подивитися, про що може розповісти їхня взаємодія. Так, Марс Кетрін "розташувався" на Місяці Меган, а Марс Меган – на Місяці Кетрін. Про що це говорить? Оскільки Марс – планета недружня і войовнича, а Місяць відповідає за емоційний стан кожного з нас, таке розташування говорить про те, що дівчата досить нервово реагують одна на одну. Можливо, вони і не сваряться, але на підсвідомому рівні недолюблюють одна одну.

Герцогиня Кембриджська / Фото: Getty Images

Як же їм існувати в одній – нехай і великий – сім'ї?

На щастя, вони можуть собі дозволити не жити під одним дахом – у герцогів Кембриджських і Сассекських різні резиденції, в іншому разі конфліктів було б не минути. Насправді тримати мирний статус-кво Кетрін і Меган не так вже й складно: герцогиня Кембриджська, незважаючи на свою дружелюбність (їм вона зобов'язана знаку Собаки за китайським гороскопом, під яким з'явилася на світ), як Козеріг завжди і з усіма тримає дистанцію, яка є кращою профілактикою сварок і конфліктів – зазвичай, ми ображаємося і лаємося з близькими людьми. Щоб порозумітися з нею, Маркл варто було б поводитися трохи скромніше – трохи відійти в тінь, поступившись Кетрін першістю. Але в тому-то і справа, що вона не може цього зробити – вона є не тільки Левом, але і металевим Півнем (саме під цим знаком китайського гороскопу народилася дружина принца Гаррі), а люди з такими зоряними характеристиками ні за що не погоджуються грати роль другого плану. Так що ймовірність конфліктів між ними, на жаль, завжди буде великою.

Кетрін і Меган

І ніхто не поступиться?

Повороти у стосунках двох герцогинь можуть бути найнесподіванішими. І незважаючи на те, що наступною королевою, швидше за все, стане Кетрін – поєднання Плутона і Юпітера в її гороскопі вказує на те, що її чоловік, принц Вільям, стане дуже впливовою людиною, Меган за бажання може підпорядкувати Кетрін собі. Якщо врахувати їхні знаки за китайським гороскопом, то між Собакою-Кетрін і Півнем-Меган існує векторний зв'язок, згідно з яким за певних обставина перша може стати слугою другої.

Битва образів герцогині Меган і герцогині Кетрін

Міла Корольова

За допомогу в підготовці матеріалу дякуємо астропсихологу Валентині Віттрок (starsand.us).

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Герцогиня Сассекська Меган
Наступна публікація