Гороскоп хвороб для всіх знаків зодіаку на 12-18 квітня кому на що звернути увагу

Гороскоп хвороб для всіх знаків зодіаку на 12-18 квітня кому на що звернути увагу

Фото: Getty Images

Зірки не гірше — а іноді і краще — лікарів розповідають про те, на стан і роботу яких органів необхідно звернути першочергову увагу

Якими недугами можна захворіти і як їх лікувати, а також профілактикою яких хвороб потрібно займатися цього тижня — від 12 до 18 квітня.

Овнам (21.03 — 20.04), Левам (23.07 — 21.08), Стрільцям (23.11 — 21.12) та Козорогам (22.12 — 20.01) в першій половині тижня зірки рекомендують дослухатися до сигналів, які буде надсилати їм організм. Ломота в м'язах, біль у суглобах, нудота і запаморочення можуть свідчити про те, що представники знаків перевтомилися і їм необхідний відпочинок. Найкраще було б вирушити на кілька днів до моря або в гори, але в умовах карантину не варто так ризикувати — цілком достатньо буде залишитися вдома, відкласти на кілька днів роботу і як слід виспатися.

У другій половині тижня представникам знаків необхідно бути вкрай обережними у виборі їжі: від гострої, важкої і жирної  краще відмовитися. Небажано також пробувати нові рецепти і використовувати продукти, термін придатності яких закінчується: все вищеперелічене може призвести до серйозного харчового отруєння, на лікування якого піде багато часу і значна кількість коштів.

Тельців (21.04 — 21.05), Близнят (22.05 — 21.06), Скорпіонів (24.10 — 22.11) та Водоліїв (21.01 — 18.02) на початку тижня буде переповнювати енергія, що — всупереч очікуванням — може призвести до негативних наслідків: здійснюючи трудові і спортивні «подвиги», представники знака можуть постраждати від власного ентузіазму і отримати травму. Зірки рекомендують їм в цей час тримати себе в руках і не рухати важкі меблі, а також відмовитися від спортивних рекордів без відповідної фізичної підготовки.

Ближче до фіналу тижня велика ймовірність загострення давніх хронічних захворювань, які необхідно лікувати за заздалегідь затвердженою лікарем схемою. Якщо ці заходи потрібного результату не дадуть, необхідно попросити його підкоригувати її.

Ракам (22.06 — 22.07), Дівам (22.08 — 23.09), Терезам (24.09 — 23.10) та Рибам (19.02 — 20.03) на початку тижня важливо звернути увагу на стан свого здоров'я і, в разі необхідності, вжити відповідних заходів. Можливо, відвідування медичних установ з метою обстеження в нинішній ситуації — не найкраща ідея, а ось зайнятися собою вдома — наприклад, вживши заходів з очищення організму — можна і потрібно.

У другій половині тижня зірки наполегливо рекомендують представникам знака уникати переохолодження: воно — з великою часткою ймовірності — може активізувати заразу, яка дрімає в організмі, передусім, коронавірус.

Читайте також: Що зірки нам пророкують: любовний гороскоп на квітень 2021 року

Більше гороскопів шукайте в розділі "Астрологія".

Повʼязані теми:

Наступна публікація