Гороскоп хвороб для всіх знаків зодіаку на 15-21 березня: кому на що звернути увагу

Гороскоп хвороб для всіх знаків зодіаку на 15-21 березня: кому на що звернути увагу

Фото: Getty Images

Зірки не гірше — а іноді і краще — лікарів розповідають про те, на стан і роботу яких органів необхідно звернути першочергову увагу.

Якими недугами можна захворіти і як їх лікувати, а також профілактикою яких хвороб потрібно займатися цього тижня — від 15 до 21 березня.

Овнам (21.03 — 20.04), Левам (23.07 — 21.08), Стрільцям (23.11 — 21.12) та Козорогам (22.12 — 20.01) в першій половині тижня необхідно звернути увагу на самопочуття — особливо на тягучий і тупий біль у потилиці. Також можлива ломота у всьому тілі — особливо ближче до вечора, а також втома, слабкість і запаморочення. Не варто ставити діагноз самостійно — необхідно звернутися за порадою до лікаря. Швидше за все, він скаже, що всьому винна перевтома: останнім часом представники знака занадто багато працювали і дуже мало відпочивали. Так що найкращими заходами у боротьбі з нездужанням стане повноцінний сон, посильна фізична культура і прогулянки на свіжому повітрі. В цей час авітамінозу не завадить також звернути увагу на раціон, включивши в нього якомога більше свіжих овочів і фруктів.

У другу половину тижня здоров'я не буде турбувати представників знака, якщо вони самі його не спровокують. У цей час не варто починати займатися загартовуванням, обливаючись крижаною водою, і екстремальними видами спорту — це загрожує застудами, розтягненнями і травмами, на лікування яких може піти багато часу і сил.

У Тельців (21.04 — 21.05), Близнят (22.05 — 21.06), Дів (22.08 — 23.09) та Риб (19.02 — 20.03) на початку тижня особливих проблем зі здоров'ям бути не повинно, але, щоб вони не виникли і надалі, їм в цей час рекомендується відвідати дієтолога, який допоможе скласти раціон, що складається винятково з корисних продуктів, а також записатися до мануального терапевта або пройти курс масажу. В цей час бажано також обмежити фізичну активність — вона може стати причиною травм.

Ближче до фіналу тижня необхідно задуматися — нарешті! — про стан свого здоров'я. Переглянути спосіб життя і завести якісь корисні звички, зайнятися посильними видами спорту, зробити традицією вечірню ванну з травами і аромамаслами. Організм обов'язково віддячить представникам знака хорошим самопочуттям.

Ракам (22.06 — 22.07), Терезам (24.09 — 23.10), Скорпіонам (24.10 — 22.11) та Водоліям (21.01 — 18.02) в першій половині тижня рекомендується вжити превентивних заходів щодо стану свого здоров'я. Незважаючи на те, що зараз у них, на щастя, нічого не болить, їм не завадить пройти обстеження, водночас задіявши як традиційну, так і нетрадиційну медицину — альтернативний погляд гомеопата і навіть народного цілителя в цей час точно не завадить. Також небажані серйозні фізичні навантаження: займаючись спортом або садом і городом, необхідно все робити у пів сили.

У другій половині тижня здоров'я неприємних сюрпризів не піднесе, але це не означає, що про нього не потрібно піклуватися. До того ж про те, чого йому не вистачає, організм "розповість" їм сам. Для цього необхідно дослухатися до його побажань: хтось зрозуміє, що йому неодмінно потрібні прогулянки, до того ж у будь-яку погоду, не виключаючи дощ і вітер, а хтось вирішить, що без медитацій або занять йогою просто захиріє.

Читайте також: "Рибний" молодик: прогноз астролога

Більше гороскопів шукайте в розділі  "Астрологія". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація