Гороскоп хвороб для всіх знаків Зодіаку на 2 — 8 серпня: кому на що звернути увагу

Гороскоп хвороб для всіх знаків Зодіаку на 2 — 8 серпня: кому на що звернути увагу

Фото: Getty Images

Зірки можуть розповісти нам про стан нашого здоров'я нітрохи не гірше за докторів.

Вони демонструють, на стан і роботу яких органів необхідно звернути першочергову увагу, якими недугами можна захворіти і як їх лікувати, і профілактикою яких хвороб займатися на цьому тижні — з 2 липня по 8 серпня.

Овнам (21.03 — 20.04), Левам (23.07 — 21.08), Терезам (24.09 — 23.10) та Водоліям (21.01 — 18.02) в першій половині тижня необхідно бути вкрай уважними до свого здоров'я — ймовірне загострення старих і поява нових захворювань. У першому випадку представники знаків прекрасно знають, що треба робити — ліки, дієту, прогулянки і заняття посильною фізкультурою медики їм виписали давно, тому вони випробувані і неприємних сюрпризів не піднесуть. А ось схему лікування нових недуг, якщо вони їх отримають, необхідно розробляти з нуля, тому вкрай необхідно відвідати лікаря.

У другій половині тижня представникам знака рекомендується взяти під контроль свій раціон, відмовившись від м'яса і риби — меню повинно бути пісним, це корисно не тільки для здоров'я, але і фігури. Важливо також з обережністю займатися спортом — занадто великий ризик травм, особливо це стосується нижніх кінцівок.

Тельцям (21.04 — 21.05), Близнюкам (22.05 — 21.06), Ракам (22.06 — 22.07) та Стрільцям (23.11 — 21.12) на початку тижня категорично не рекомендується приймати будь-які ліки — як аптечні, так і гомеопатичні у вигляді настоянок і бабусиних відварів: занадто великий ризик отримати харчове отруєння. Та й взагалі займатися самолікуванням в цей час не слід — воно може мати серйозні наслідки, коли вдасться, згідно з народною мудрістю, не так вилікувати, скільки покалічити себе.

Ближче до фіналу тижня представники знака можуть зіткнутися із занепадом сил. Він буде обумовлений втомою — останнім часом ви багато і напружено працювали. Медикаментозних засобів такий стан не потребує — цілком достатньо відпочити на природі, ще краще — відправитися у відпустку і налягти на вітаміни, благо, нестачі в них у цю пору року немає.

У Дів (24.08 — 23.09), Скорпіонів (24.10 — 22.11) Козорогів (22.12 — 20.01) та Риб (19.02 — 20.03) в першій половині тижня великий ризик отруєння несвіжими продуктами, які влітку псуються особливо швидко. Цього часу не варто купувати ласощі з кремом, зберігати м'ясо, рибу і ковбаси поза холодильником більше двох годин, піддавати їх ретельній термічній обробці і ретельно мити овочі і фрукти. І найголовніше! — не їсти в сумнівних місцях громадського харчування.

У другій половині тижня — особливо, ближче до вихідних — необхідно уважно прослуховуватися до сигналів, які буде посилати організм. Будь-яке нездужання цього часу може свідчити про початок серйозного захворювання, яке краще не запускати, а перехопити — і лікувати — на ранній стадії.

Читайте також: Астролог назвав найбільш вибухонебезпечні знаки Зодіаку

Повʼязані теми:

Наступна публікація