Гороскоп хвороб для всіх знаків зодіаку на 24-30 травня: кому на що звернути увагу

Гороскоп хвороб для всіх знаків зодіаку на 24-30 травня: кому на що звернути увагу

Фото: Getty Images

Зірки розповідають про те, на стан і роботу яких органів необхідно звернути першочергову увагу

Якими недугами можна захворіти, як їх лікувати і профілактикою яких хвороб займатися цього тижня — від 24 до 30 травня.

Овнам (21.03 — 20.04), Терезам (24.09 — 23.10), Стрільцям (23.11 — 21.12) та Водоліям (21.01 — 18.02) в першій половині тижня проблеми зі здоров'ям загрожувати не повинні, але нездужання, яке вони все-таки можуть відчути в цей час, буде прямо пов'язане з втомою. Швидше за все, останнім часом представники знака не відмовлялися від жодної роботи і буквально загнали себе, так що їм терміново необхідно вирушити на відпочинок або хоча б менше навантажувати себе справами, а більше спати і частіше гуляти на свіжому повітрі.

У другій половині тижня представникам знаків необхідно дотримуватися максимальної обережності, яка збереже їм здоров'я і добре самопочуття. Передусім потрібно якомога менше відвідувати місця, в яких велика ймовірність підхопити вірус, а також відмовитися від занять спортом — є ризик травм і розтягнень.

Тельці (21.04 — 21.05), Леви (23.07 — 21.08), Діви (24.08 — 23.09) та Скорпіони (24.10 — 22.11) на початку тижня своїм нездужанням будуть зобов'язані психосоматиці — всі фізичні проблеми їм необхідно шукати не в тілі, а в голові. Так, гіпертонія говорить про те, що людина живе в стані перманентного стресу, переживаючи, як нові, старі образи і проблеми, які і "накручують" їй показники тонометра. Хвороби шлунка свідчать, що людині важко "переварити" когось із близьких або ситуацію, в якій вони перебувають, а хвороби суглобів означають, що їхній власник занадто суворий до себе і засуджує себе за спосіб життя, який веде. Вилікуватися можна, тільки вирішивши свої психологічні проблеми, і чим раніше це відбудеться, тим краще.

Ближче до фіналу тижня у представників знака можуть загостритися хронічні захворювання. На щастя, вони знають, яких заходів необхідно вживати, головне, починати діяти одразу ж — за перших же симптомів поганого самопочуття.

Близнятам (22.05 — 21.06), Ракам (22.06 — 22.07), Козорогам (22.12 — 20.01) та Рибам (19.02 — 20.03) в першій половині тижня загрожує харчове отруєння, але пов'язане воно буде не з продуктами, а зі спиртними напоями — навіть невеликої кількості буде достатньо для того, щоб почуватися погано. Так що в цей час має сенс відмовитися від будь-якого — навіть слабкого — алкоголю.

У другій половині тижня представникам знака важливо стежити за харчуванням, не дозволяючи собі надмірностей, а також відмовившись від важкої і надто жирної їжі, алкоголю і міцної кави. Порушення цих правил може викликати масу неприємних наслідків у вигляді панкреатиту або гастриту, так що краще не ризикувати і на кілька днів сісти на щадну дієту.

Читайте також: Кому принесе щасливий шанс Юпітер у Рибах

Повʼязані теми:

Наступна публікація