Гороскоп хвороб для всіх знаків зодіаку на 25-31 січня: кому на що звернути увагу

Гороскоп хвороб для всіх знаків зодіаку на 25-31 січня: кому на що звернути увагу

Фото: Getty Images

Зірки не гірше від лікарів розповідають про те, на стан і роботу яких органів необхідно звернути першочергову увагу.

На які недуги можна захворіти і як їх лікувати, а також профілактикою яких хвороб потрібно займатися цього тижня — з 25 по 31 січня 2021 року.

В Овнів (21.03 — 20.04), Левів (23.07 — 21.08), Дів (22.08 — 23.09) та Скорпіонів (24.10 — 22.11) в першій половині тижня серйозних проблем зі здоров'ям бути не повинно. Якщо ж все-таки вони відчують дискомфорт або біль, то це буде чистою психосоматикою, оскільки будь-яке нездужання цього часу буде обумовлено не фізичними, а моральними причинами. І позбутися від них можна відповідним чином — самостійно або за допомогою психоаналітика відшукати причину хвороби і ліквідувати її.

У другій половині тижня представникам знаків важливо дотримуватися максимальної обережності — великий ризик підхопити серйозну інфекцію, що під час епідемії коронавірусу може бути дуже небезпечним. Необхідно ретельно дотримуватися відомих усім правил обережності: носити захисну маску, обробляти руки антисептиком, триматися від оточення на соціальній відстані, а ще краще — зрозуміло, за можливості — взагалі не виходити на вулицю.

Тельцям (21.04 — 21.05), Ракам (22.06 — 22.07), Терезам (24.09 — 23.10) і Водоліям (21.01 — 18.02) на початку тижня, якщо  ви почуватиметеся недобре, слід відразу ж звернутися до лікаря, а не займатися самолікуванням і вже тим більше не заглушувати біль таблетками. Позбутися від хвороби таким чином все одно не вдасться, а ось загнати її вглиб і отримати ще одну, пов'язану з печінкою, на яку здійснять негативний вплив прийняті ліки, що представники знака самі собі пропишуть, можна буде легко.

Ближче до фіналу тижні зірки радять представникам знаків максимально знизити фізичне навантаження, а то й зовсім відмовитися від нього. Заняття спортом загрожують травмами — розтягненнями, вивихами й переломами. Небажано також робити різкі рухи і піднімати тяжкості.

Близнятам (22.05 — 21.06), Стрільцям (23.11 -21.12), Козорогам (22.12 — 20.01) та Рибам (19.02 — 20.03) в першій половині тижня необхідно вживати якомога менше рідини, навіть якщо буде йтися про супи або каші на воді. Воду, соки й компоти важливо пити дозовано, а від алкоголю — навіть слабкого — бажано і зовсім відмовитися, нічого, крім шкоди, він організму зараз не принесе.

У другій половині тижня у представників знаків можуть загостритися хронічні захворювання. За перших симптомах необхідно згадати рекомендації лікаря і суворо їх притримуватися, а ще краще — знову піти на прийом, пройти обстеження й отримати нову — підкориговану — схему лікування. У будь-якому разі необхідно дотримуватися відповідної для цієї недуги дієти, займатися посильними фізичними вправами і частіше бувати на свіжому повітрі.

Читайте також: Найбільш вразливі знаки зодіаку: на що вони ображаються і як цьому запобігти

Повʼязані теми:

Наступна публікація