Гороскоп хвороб для всіх знаків зодіаку на 31 серпня — 6 вересня: кому на що звернути увагу

Гороскоп хвороб для всіх знаків зодіаку на 31 серпня — 6 вересня: кому на що звернути увагу

Фото: Credits

Зірки розповідають про те, на стан і роботу яких органів необхідно звернути першочергову увагу.

Якими недугами можна захворіти і як їх лікувати, і профілактикою яких хвороб займатися на цьому тижні — з 31 серпня по 6 вересня.

Овнам (21.03 — 20.04), Ракам (22.06 — 22.07), Дівам (24.08 — 23.09) та Рибам (19.02 — 20.03), на думку зірок, в першій половині тижня серйозні захворювання не загрожують, але це не означає, що на стан здоров'я можна не звертати уваги. Навпаки, необхідно ретельно стежити за найменшими коливаннями самопочуття, фіксуючи температуру, гостроту зору і роботу всіх органів, і у разі найменшого відхилення обов'язково звертатися до лікаря. Справа в тому, що будь-яка хвороба, що почалася в цей день, може мати серйозні наслідки, тому не варто доводити до її розпалу — краще задавити недуга в зародку.

У другій половині тижня є ризик підхопити якусь інфекцію, включаючи сумнозвісний коронавірус, тому зірки наполегливо рекомендують представникам цих знаків відмовитися — хоча б на час — від відвідування громадських місць. Якщо ж все-таки необхідно кудись вийти з дому, на вулиці важливо надягати маску, а вдома — ретельно мити руки і обличчя і скористатися антисептиком.

Тельцям (21.04 — 21.05), Терезам (24.09 — 23.10), Скорпіонам (24.10 — 22.11) та Водоліям (21.01 — 18.02) на початку тижня не рекомендується заглушати напади болю, які можуть їх накрити, анальгетиками. За допомогою болю організм буде давати зрозуміти, що в ньому зріє якась інфекція, а знеболювальні змажуть картину і не дозволять лікарю поставити правильний діагноз. В результаті може бути згаяно час, необхідний для лікування, тому, відчувши біль, важливо одразу ж звернутися за лікарською допомогою.

В кінці тижня представникам знака необхідно дотримуватися максимальної обережності стосовно свого здоров'я. В цей час велика ймовірність травм, тому необхідно знизити фізичну активність: на якийсь період потрібно відмовитися від занять спортом — особливо екстремальними його видами, не можна водити автомобіль, та й просто ходити бажано обережно. Ймовірно також загострення хронічних захворювань, які потрібно лікувати не новими, а вже застосовуваними — перевіреними — засобами.

Близнятам (22.05 — 21.06), Левам (23.07 — 21.08), Стрільцям (23.11 — 21.12) та Козорогам (22.12 — 20.01) в першій половині тижня важливо стежити за кількістю вживаної рідини. З одного боку, вона може викликати набряки, які свідчать про те, що в організмі щось не гаразд. З іншого — велика кількість випитих напоїв, навіть якщо йдеться всього лише про воду, призведе до надлишку рідини у внутрішніх органах і, як наслідок, нових захворювань. У будь-якому разі пити в цей час потрібно якомога менше.

У другій половині тижня необхідно стежити за якістю і свіжістю продуктів і не включати в раціон те, що викликає хоч найменшу підозру — занадто великий ризик отруєнь, які можуть викликати серйозну інтоксикацію організму.

Читайте також: Як на наше життя впливають сонячні і місячні затемнення: розповідає відома астрологиня

Повʼязані теми:

Наступна публікація