Гороскоп на 17 грудня для всіх знаків зодіаку: день боротьби добра і зла

Гороскоп на 17 грудня для всіх знаків зодіаку: день боротьби добра і зла

Фото: Credits

День, протягом якого добро бореться зі злом.

Але оскільки як світло, так і пітьма в цей час мають однаковий запас сил, їхнє протистояння виявиться подобою перетягування каната, в якому немає ні переможців, ні переможених. Можна — і треба! — наполегливо працювати на досягнення результату, він виявиться саме таким, яким бачився і планувався.

Овен (21.03 — 20.04)

Фото: Credits

Гороскоп на 17 грудня для Овнів

Можна робити вчинки, на які ви давно націлювалися, але весь час відкладали: міняти місце роботи або ставати до реалізації нового проєкту.

Телець (21.04 — 21.05)

Фото: Credits

Гороскоп на 17 грудня для Тельців

Не можна зривати поганий настрій, який буде долати вас сьогодні, на людей, які вас оточують: вони ні в чому перед вами не винні, а значить, можуть образитися — всерйоз і надовго.

Близнята (22.05 — 21.06)

Фото: Credits

Гороскоп на 17 грудня для Близнят

Позитивні емоції будуть змінюватися негативними, а потім повертатися назад: такі емоційні гойдалки можуть призвести до нервового зриву, тому необхідно стримувати свої почуття.

Рак (22.06 — 22.07)

Фото: Credits

Гороскоп на 17 грудня для Раків

Принцип "око за око, зуб за зуб" взагалі досить сумнівний, а для вас сьогодні — неприйнятний взагалі: не варто відповідати злом на зло, інакше цього процесу не буде меж.

Лев (23.07 — 21.08)

Фото: Credits

Гороскоп на 17 грудня для Львів

Від професійної пропозиції, яку вам можуть зробити цього дня, краще відмовитися: обіцяних доходів вона не принесе, а ось отримати збиток можна буде легко.

Діва (22.08 — 23.09)

Фото: Credits

Гороскоп на 17 грудня для Дів

Впоратися зі спокусою кинути розпочату справу на пів дорозі буде складно, але можливо, тим більше що у вас ось-ось відкриється друге дихання, яке дозволить успішно закінчити проєкт.

Терези (24.09 — 23.10)

Фото: Credits

Гороскоп на 17 грудня для Терезів

Не варто втручатися в конфлікт, що виник між вашими друзями або родичами: великий ризик опинитися винним як для однієї, так і для іншої людини.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Фото: Credits

Гороскоп на 17 грудня для Скорпіонів

Критика, яку ви сьогодні почуєте на свою адресу, може здатися неприємною, але оскільки в ній буде вагоме зерно істини, необхідно взяти її до відома.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Фото: Credits

Гороскоп на 17 грудня для Стрільців

Продуктивно працювати сьогодні може перешкодити властивий вам перфекціонізм, який дозволить задовольнитися вже наявним результатом — не варто йти у нього на поводі.

Козоріг (22.12 — 20.01)

Фото: Credits

Гороскоп на 17 грудня для Козорогів

Варто дослухатися до того, що буде говорити кохана людина: деякі його слова можуть здатися вам обурливими, але це не означає, що варто приймати їх близько до серця.

Водолій (21.01 — 18.02)

Фото: Credits

Гороскоп на 17 грудня для Водоліїв

Енергію, яка буде переповнювати вас в цей день, маює бути спрямована, як атом — в мирне русло: на розв'язання складних ділових питань, які сьогодні будуть вирішуватися легко і просто.

Риби (19.02 — 20.03)

Фото: Credits

Гороскоп на 17 грудня для Риб

Не варто сперечатися з начальством вже хоча б тому, що воно свідомо у всьому має рацію, та й наживати ворога в його обличчі небажано — як то кажуть, собі дорожче.

Читайте також: Гороскоп хвороб для всіх знаків зодіаку на 14-20 грудня: кому на що звернути увагу

Повʼязані теми:

Наступна публікація