Гороскоп на 18 листопада для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно вибрати між добром і злом

Гороскоп на 18 листопада для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно вибрати між добром і злом

Фото: Credits

День, коли необхідно зробити добровільний і усвідомлений вибір між добром і злом.

Щоб будь-яке рішення і наступний за ним вчинок не призвели до неприємних наслідків, потрібно відповісти на найважливіше запитання: на чиєму боці — світла або темряви — ви перебуваєте. Оскільки день є конфліктним, бажано також максимально стримуватися і не відповідати на провокації грубістю і істерикою.

Овен (21.03 — 20.04)

Віщий сон, який може наснитися вам нинішньої вночі, не варто сприймати буквально — важливо вловити сенс підказки, яку дасть вам підсвідомість, а це буде не так просто, як здається.

Телець (21.04 — 21.05)

Як би сильно не дратували вас близькі люди, намагайтеся стриматися і не показати їм весь ступінь свого неприйняття їхніх слів і вчинків — негатив завтра випарується, а взаємини можуть зіпсуватися.

Близнята (22.05 — 21.06)

Поганий настрій, який може накрити вас з самого ранку, необхідно "лікувати" роботою, а ще краще — хобі: і від депресії позбудетеся, і заодно зробите корисну та красиву річ.

Рак (22.06 — 22.07)

На цей день можна сміливо призначати ділові переговори будь-якого ступеня складності: ділові партнери охоче підуть один одному назустріч, тому консенсусу вдасться досягти без особливих зусиль.

Лев (23.07 — 21.08)

Прийшов час зайнятися своїм здоров'ям: бажано — якщо, звичайно, є така можливість — пройти медичне обстеження, його результати покажуть, на що необхідно звернути першочергову увагу.

Діва (22.08 — 23.09)

Спокуса кинути справу, яка з якоїсь причини не виходить, буде великою, але піддаватися їй не варто: доклавши ще пару зусиль, ви зможете зрушити з місця проєкт, який здавався непідйомним.

Терези (24.09 — 23.10)

Сьогодні властива вам дипломатичність знадобиться як ніколи: навколо вас будуть постійно спалахувати конфлікти, і тільки ви зможете запобігти їхньому переходу в стадію скандалу.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Важливо з максимальною увагою поставитися до всіх знаків, які в цей день будуть посилати вам вищі сили: ці підказки допоможуть вам зорієнтуватися в ситуації, що життєвої ситуації.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Чи не найкращий день для насильства над власною особистістю: якщо вам не хочеться чогось робити, варто дослухатися до внутрішнього голосу і зайнятися тим, що не викликає у вас відторгнення.

Козоріг (22.12 — 20.01)

Необхідно відмовитися від спілкування з людьми, які викликають у вас негативні емоції: пуття від таких розмов не буде, а ось настрій гарантовано зіпсується.

Водолій (21.01 — 18.02)

Успіх сьогодні чекає на тих, хто не тільки складе чіткий і детальний план дій, але і буде ретельно його дотримуватися, інші — через неорганізованість — не зроблять і половини з запланованого.

Риби (19.02 — 20.03)

Енергією, яку в цей день зірки вас не оминуть, необхідно розпорядитися розумно, розподіливши її порівну на всі завдання, які ви поставите перед собою сьогодні.

Читайте також: Гороскоп хвороб для всіх знаків зодіаку на 16-22 листопада: кому на що звернути увагу

Повʼязані теми:

Наступна публікація