Гороскоп на 18 жовтня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна сидіти склавши руки

Гороскоп на 18 жовтня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна сидіти склавши руки

Фото: Credits

День категорично не підходить для бездіяльності — лінь і апатія перебувають під забороною.

Навіть якщо в планах немає справ, які потребують негайного й активного здійснення, необхідно зайняти чимось свої руки і голову: навести лад у шафах, зняти і випрати штори, відполірувати меблі або просто почитати нову книгу.

Овен (21.03 — 20.04)

Не варто хвилюватися, виявивши, що події розгортаються не так, як вам би того хотілося: доля все одно веде вас до бажаної мети, але іншим, невідомим вам шляхом.

Телець (21.04 — 21.05)

Не варто нав'язувати оточенню свій спосіб життя і дій як єдино правильний приклад для наслідування: нічого, крім роздратування, це у них, на жаль, не викличе.

Близнята (22.05 — 21.06)

Підказка на важливе для вас питання, над вирішенням якого ви б'єтеся вже не один день, прийде сама собою — головне, звертати увагу на численні знаки, які посилатиме вам доля.

Рак (22.06 — 22.07)

Щоб уникнути конфлікту від спілкування з оточенням, сьогодні краще відмовитися: гармонії, яка пануватиме у вас в душі, цілком вистачить для того, щоб почуватися комфортно.

Лев (23.07 — 21.08)

День виключно сприятливий для вас: бажання, про яке ви мрієте, здійсниться, а тривоги випаруються ніби самі собою — час якнайкраще підходить для того, щоб насолоджуватися життям.

Діва (22.08 — 23.09)

Висловлюючи претензії рідним і близьким людям, згадайте про те, що й самі ви далеко не безгрішні, але вони чомусь прощають вам ваші недоліки — можливо, вам слід узяти до уваги їхній приклад.

Терези (24.09 — 23.10)

Необхідно відмовитися від втручання в чуже приватне життя, навіть якщо воно, на ваш погляд, продиктовано добрими намірами — наслідки такого вчинку можуть бути самими непередбачуваними.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Оновити й освіжити енергію в будинку допоможе генеральне прибирання, необхідно також позбутися речей, якими ви не користуєтеся: їх можна віддати на благодійність або винести на смітник.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Небажано відразу ж одягати у слова думку, яка прийшла до вас, якою би вдалою вона вам не здалася: буквально кілька хвилин потому ви можете змінити свою думку про неї, але буде пізно.

Козоріг (22.12 — 20.01)

Не варто боятися негативних емоцій, які можуть долати вас в цей час, головне — спрямувати їх у позитивне русло: наприклад, завантажити себе домашніми справами, які ніколи не бувають зайвими.

Водолій (21.01 — 18.02)

Спілкуючись з оточенням, необхідно зважувати кожне своє слово, в іншому разі вже до вечора доведеться вибачатися перед людьми, яким ви — під впливом поганої правди — наговорите зайвого.

Риби (19.02 — 20.03)

Те, що можете вважати промахом, насправді виявиться удачею, щоправда, зрозуміти це можна буде трохи пізніше, тож не варто засмучуватися, якщо вам здасться, що щось пішло не так.

Читайте також: Що ми знаємо про людей, які народилися під знаком Рака

Повʼязані теми:

Наступна публікація