Гороскоп на 2021 рік: час змін і початок Великої мутації

Гороскоп на 2021 рік: час змін і початок Великої мутації

Фото: Credits

Настає новий — 2021 — рік, і ми, як завжди, хочемо знати, яким він буде? Що нам принесе? Чи виявиться гіршим або кращим свого попередника?

Про те, що чекає на нас у 2021 році розповідає астропсихологиня Валентина Віттрок.

«Великий жнець» Сатурн

Ключовим моментом прийдешнього року буде — як і року, що минає — боротьба старої влади з новими віяннями, про це говорить квадратура Сатурна, який символізує владні структури, і Урана — під його опікою перебувають новітні технології і свобода на всіх рівнях. Сильний вплив Сатурна випробують на собі країни, що утворилися 1991 року на пострадянському просторі, в їх число входить і Україна. В їхні гороскопи після довгих років поневірянь повернеться Сатурн, який недаремно називають «великим женцем». Він підіб'є підсумки існування цих держав за тридцять років їхнього існування, які в низці  випадків виявляться невтішними. Країнам, якими Сатурн опиниться незадоволений, доведеться зробити важливі висновки і врегулювати наявну нині систему законів. Тим державам, у яких є напружений з Ураном, необхідно буде вжити серйозних, хоч і непопулярних, нововведеннь. Їхньому населенню доведеться пережити не найприємніші хвилини для того, щоб в майбутньому їхнє життя поліпшилося.

Час змін

Схоже, ми вже звикли до того, що живемо у час змін, але не завжди пам'ятаємо, що вони не відбуваються одразу. На їхнє  здійснення необхідний час, протягом якого повинна змінитися людська ментальність — саме вона відіграє вирішальну роль в будь-яких громадських пертурбаціях. 2021 рік у чомусь продовжить проблеми, що виникли і накопичені в 2020 році. Так, злощасний коронавірус прийдешнього року нікуди не подінеться, як би нам того не хотілося, але людство навчиться більш-менш успішно співіснувати з ним. З'являться вакцини і ліки, які допоможуть легше його переносити, та й сам він, врешті-решт, переродиться, перетворившись на щось схоже на звичайний грип. Ми також будемо жити у вирі подій, який закрутилися в 2020 році, але вони виявляться вже не такими емоційно важкими і обмежувальними. Нових карантинних заходів, швидше за все, не передбачається, і, можливо, що світові держави знову відкриють свої кордони для тих, хто хоче вчитися, працювати і відпочивати.

Початок Великої мутації

2021 рік — початок так званої Великої мутації. До цього часу завершився цикл з'єднання Юпітера і Сатурна в знаках земної стихії — останнім був знак Козорога, в якому ці планети провели весь 2020 рік, — і починається їхній цикл в знаках стихії Повітря — в грудні нинішнього вони переходять в Водолій. Цикл, який буде тривати 240 (!) років, відповідає за зміни в матеріальній сфері — насамперед, за перерозподіл власності: фінансів, корисних копалин, промисловості, сільського господарства і земельних ресурсів. В результаті одні країни збагатяться, а інші, які ще недавно почувалися цілком заможними, — збідніють. Зрозуміло, на такі масштабні і довготривалі процеси піде не один рік і навіть, можливо, не один десяток років, але їхні основи будуть закладені саме в прийдешньому, 2021 році.

Карта затемнень і їхніх «коридорів»

У прийдешньому році не так вже й багато затемнень — їх всього чотири, в той час як в році, що минає, 2020 року, було шість, що значно визначило наше існування в цей час.

26 травня об 11 годині 15 хвилині за Гринвічем (13 годин 15 хвилин за київським часом) відбудеться місячне затемнення.

10 червня о 19 годин 54 хвилині (21-й годині 54 хвилин за київським часом) на нас чекає сонячне затемнення.

19 листопада рівно о 9 годині ранку за Гринвічем (об 11 годині за київським часом) відбудеться сонячне затемнення.

4 грудня о 10 годині 44 хвилині за Гринвічем (о 12 годині 44 хвилині за київським часом) відбудеться останнє цього року місячне затемнення.

Від 25 травня до 10 червня та з 19 листопада до 4 грудня будуть тривати так звані «коридори затемнень» — тимчасові періоди, які категорично не підходять для активних дій і ухвалення серйозних рішень, та й взагалі не обіцяють нічого хорошого. Початок року, що минає, 2020-го, припав якраз на такий «коридор», активізувавши віруси і призвівши до пандемії. На щастя, початок прийдешнього року ні до затемнень, ні до тимчасового проміжку між ними стосунку не має.

Суперповні і їхній вплив на наше життя

Цього року також буде тільки три суперповні - так називають явище, що відбувається під час максимального наближення Місяця до Землі. Вони відбудуться 27 квітня, 26 травня (в цей час суперповня збігатиметься з місячним затемненням) і 24 червня. Сама собою суперповня на житті людей на Землі аж ніяк не відбивається і негативних подій не несе, а ось до здоров'я в такі дні потрібно ставитися особливо уважно. Особливо це стосується тих, у кого є серцево-судинні проблеми і хронічні захворювання. На цей час їм необхідно знизити фізичну активність, вчасно приймати ліки і дотримуватися всіх рекомендацій лікаря.

Чорний Місяць у Тельці і Близнятах

Багато в чому наше життя в новому році визначатиме Чорний Місяць, який від жовтня 2020 року і до липня 2021 року розташувався в знаку Тельця. Саме в ньому він вносить низькі астральні енергії в усі сфери нашого існування, що так чи так відчує на собі кожен. Найбільше такий стан Чорного Місяця торкнеться фінансів: навіть скромних і безкорисливих людей може охопити жадібність, бажання відхопити собі шматок пожирніше, обдуривши водночас ділових партнерів або людей, які — на свою біду — перебуватимуть поруч. Однак Чорний Місяць відповідає також за еротизм і чуттєвість, роблячи цю сферу життя яскравою і приголомшливою.

Перейшовши в знак Близнят, Чорний Місяць виведе на перший план чутки і плітки, які багато в чому визначатимуть наше життя і, насамперед, взаємини з іншими людьми — близькими родичами та сусідами. Люди будуть прагнути очорнити одне одного, від чого більше інших будуть страждати публічні люди — політики, актори, режисери, оскільки їхній «компромат», завдяки ЗМІ, стане надбанням широкої громадськості.

Читайте також: Астрологиня розповіла, чи варто боятися "П'ятниці, 13-те"

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Астропрогноз на грудень
Наступна публікація