Гороскоп на 25 липня для всіх знаків зодіаку: день необачних вчинків

Гороскоп на 25 липня для всіх знаків зодіаку: день необачних вчинків

Фото: Credits

День негативної космічної енергетики, яка підштовхує до вчинків, про які згодом доведеться пошкодувати.

Спілкуватися з оточенням необхідно вкрай обережно — великий ризик того, що з іскри — тобто, з незначної розбіжності — спалахне серйозний конфлікт, який може призвести до повного припинення взаємин. Краще провести день на самоті і присвятити його приємним заняттям.

Овен (21.03 – 20.04)

Фото: Credits

Гороскоп на 25 липня для Овнів

Близькі люди, від спілкування з якими в вихідний нікуди не подітися, можуть намагатися вивести вас із себе: відмахнутися від них, як від сторонніх, не вдасться, тому потрібно проявити максимум терпіння.

Телець (21.04 – 21.05)

Фото: Credits

Гороскоп на 25 липня для Тельців

Конфлікти сьогодні будуть виникати буквально на порожньому місці, що — з огляду на вашу запальність — може призвести до серйозних наслідків, тому необхідно максимально згорнути коло спілкування.

Близнята (22.05 – 21.06)

Фото: Credits

Гороскоп на 25 липня для Близнят

Не варто спілкуватися з людьми, які надають на вас токсичний вплив, навіть якщо вам буде здаватися, що вони потребують вашої допомоги і участі — наслідки такої благодійності будуть непередбачуваними.

Рак (22.06 – 22.07)

Фото: Credits

Гороскоп на 25 липня для Раків

Важливе рішення, що стосується взаємин із близькою людиною, будучи ухваленим сьогодні, з великою часткою ймовірності виявиться помилковим, тому необхідно перенести його на інший день.

Лев (23.07 – 21.08)

Фото: Credits

Гороскоп на 25 липня для Левів

Не варто без особливої необхідності залишати стіни свого будинку — вірогідні конфлікти з абсолютно незнайомими людьми, якщо ж все-таки доведеться вийти на вулицю, необхідно якомога швидше повернутися додому.

Діва (22.08 – 23.09)

Фото: Credits

Гороскоп на 25 липня для Дів

День сприятливий для примирення з людьми, з якими ви останнім часом перебуваєте в стані сварки: винна сторона прийде з вибаченнями, тій, яка має рацію, ж залишиться тільки прийняти їх.

Терези (24.09 – 23.10)

Фото: Credits

Гороскоп на 25 липня для Терезів

Важливо стримуватися від бажання адекватно відповісти на чиюсь грубість або різкість — поставити хама на місце все одно не вдасться, а ось потрапити у вир перманентного конфлікту можна буде легко.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Фото: Credits

Гороскоп на 25 липня для Скорпіонів

Зірки застерігають вас від самоїдства: навіть якщо ви — що не виключено — вчинили неправильно: пам'ятайте, що кожен має право на помилку, і чим більша особистість людини, тим серйозніша вона спотикається.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Фото: Credits

Гороскоп на 25 липня для Стрільців

Виходячи на вулицю, небажано мати з собою велику суму грошей або надягати дорогі прикраси — велика ймовірність того, що назад — на превеликий жаль — доведеться повернутися без них.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Фото: Credits

Гороскоп на 25 липня для Козорогів

Не варто займатися тим, що не приносить ні задоволення, ні грошей: у вас є можливість — і, що важливо, час — змінити все на кращий для себе бік і знайти роботу мрії.

Водолій (21.01 — 18.02)

Фото: Credits

Гороскоп на 25 липня для Водоліїв

Згадайте старовинний англійський афоризм "мій дім — моя фортеця": саме ваше житло допоможе вам відновити запаси енергії, необхідні для життя і роботи, тому потрібно проводити в ньому максимум часу.

Риби (19.02 — 20.03)

Фото: Credits

Гороскоп на 25 липня для Риб

Зірки не рекомендують в цей день давати будь-які обіцянки — виконати їх ви, швидше за все, не зможете, через що залишиться неприємний осад — як у вас, так і у того, кого ви — нехай і ненароком — обдурите.

Читайте також: Астрологиня назвала найпалкіших чоловіків зодіаку

Повʼязані теми:

Наступна публікація