Гороскоп на 27 жовтня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна здійснювати погані вчинки

Гороскоп на 27 жовтня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна здійснювати погані вчинки

Фото: Credits

Все, що ви сьогодні зробите іншим людям, — як добро, так і зло, дуже швидко повернеться до вас сторицею.

Саме тому зірки попереджають про неможливість здійснювати погані вчинки і говорити недобрі слова, обговорювати і засуджувати кого-небудь. "Не судіть, і не судимі будете" — яскрава характеристика цього часу: перш ніж шукати порошинку в чужому оці, непогано було б розібратися з колодами в своєму власному.

Овен (21.03 — 20.04)

Цього дня необхідно озирнутися навколо, щоб зрозуміти, кому з оточенню потрібна допомога, і надати її: літня сусідка, яка не в змозі сходити до магазину, буде вам вдячна за турботу.

Телець (21.04 — 21.05)

Свою фірмову впертість сьогодні краще замінити якостями, властивими істинному дипломату: стриманістю, терпінням і розсудливістю. Вони допоможуть вирішити будь-які життєві питання.

Близнята (22.05 — 21.06)

Не стати жертвою шахраїв вам допоможе критичне ставлення до себе: почувши свідомо перебільшений комплімент, подумайте: навіщо людина вам бреше, і, можливо, вбережете себе від більш серйозної омани.

Рак (22.06 — 22.07)

Сьогодні ви — як ніколи! — будете потребувати добрих словах і схвалення своїх дій, тому, якщо оточення не буде поспішати з визнанням ваших чеснот, похваліть себе самі.

Лев (23.07 — 21.08)

Не варто нікому заздрити: заздрість викликає недобрі почуття, а вам сьогодні необхідна підтримка тих, хто перебуває поруч, чи то колеги, чи близькі люди.

Діва (22.08 — 23.09)

День прибутковий і сприятливий для бізнесу, тому можна укладати важливі угоди і підписувати серйозні договори, розраховані на солідні дивіденди.

Терези (24.09 — 23.10)

Вступати в суперечки з конфліктними і сварливими людьми — собі дорожче, оскільки вони ще довго будуть нагадувати вам невдалу розмову, тому краще під слушним приводом уникнути її.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Хороший день для застосування на практиці своїх знань і навичок, набутих останнім часом: ваша "скорботна праця" з їхнього  освоєння не мине даремно.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Успіх чекають будь-які справи, пов'язані з людьми і спілкуванням з ними: сьогодні ви будете настільки привабливими і красномовними, що зможете схилити на свій бік навіть найбільш незговірливого опонента.

Козоріг (22.12 — 20.01)

Люди довкола вас можуть дратуватися з будь-яких — часом зовсім безневинних — приводів, не варто відповідати їм тим самим — краще вдати, що ви не помітили чужої агресивності.

Водолій (21.01 — 18.02)

Бажання вередувати буде настільки велике, що ви, швидше за все, не зможете йому протистояти — що ж, навіть в цьому ви будете настільки симпатичні і привабливі, що оточення пробачить вас.

Риби (19.02 — 20.03)

На роботі не варто замахуватися на серйозні, а тому дуже відповідальні, проєкти — пуття від їх реалізації не буде, краще зайнятися незначними справами, без яких теж не можна обійтися.

Читайте також: Що ми знаємо про людей, які народилися під знаком Скорпіона

Повʼязані теми:

Наступна публікація