Гороскоп на 28 червня для всіх знаків зодіаку: день, коли на не ледачих чекає успіх

Гороскоп на 28 червня для всіх знаків зодіаку: день, коли на не ледачих чекає успіх

День активних дій, які обіцяють успіх у будь-яких справах, головне – не ледарювати і працювати на результат.

Час також добре підходить для очищення як зовнішнього, так і внутрішнього: звільнення від морального і матеріального негативу розчистить шлях для позитиву і поліпшить якість життя.

Овен (21.03 – 20.04)

Ухвалюючи важливе рішення, дослухайтеся до своєї інтуїції – вона набагато ліпше розуму і логіки розгляне всі доводи за і проти і підкаже єдино правильну відповідь.

Телець (21.04 – 21.05)

Зірки рекомендують вам стримати свій норов і не сваритися з оточенням, інакше стосунки з ним можуть розладнатися і доведеться докладати зусиль для примирення.

Близнята (22.05 – 21.06)

Протягом дня не варто відволікатися на перекури, розмови телефоном і блукання в соцмережах, в іншому разі заплановані на цей час справи виконати не вдасться.

Рак (22.06 – 22.07)

Підробіток, який вам можуть запропонувати в цей день, дасть шанс спробувати себе в іншій, незвичній діяльності. можливо, з часом вона стане вашою новою професією.

Лев (23.07 – 21.08)

Розуміючи, що самі не впораєтеся із завданням, яке поставив сьогодні перед вами начальство, не соромтеся – просіть допомоги у колег, з часом ви відплатите сторицею.

Діва (24.08 – 23.09)

Ставати до реалізації нового проєкту можна тільки після того, як будуть зроблені висновки з раніше скоєних професійних помилок, інакше ви приречені наступати на одні і ті самі граблі.

Терези (24.09 – 23.10)

На пропозицію перейти на нову посаду або нову роботу можна одразу ж відповідати згодою швидше за все, ви отримаєте те, про що мріяли, – як у моральному, так і в матеріальному плані.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Не варто нікого проклинати в будь-який день, але цей – особливо: слова можуть мати матеріальну силу та принести нещастя людям, проти яких спрямовані, а згодом – за законом бумеранга – і вам.

Стрілець (23.11 – 21.12)

День великих можливостей у всіх сферах життя – головне, розгледіти і не упустити їх: будь-яка нестандартна ситуація повинна привернути увагу і зацікавити вас.

Козоріг (22.12 – 20.01)

У професійних питаннях не варто сподіватись на чужу допомогу – навряд чи в цей день хтось зможе її надати, тому навіть з найскладнішими справами доведеться давати раду самостійно.

Водолій (21.01 – 18.02)

Розглядаючи смітинку в чужому оці, варто пам'ятати про колоду в своєму власному: вирішивши когось за щось засудити, подумайте про те, що й самі ви далеко не янгол.

Риби (19.02 – 20.03)

Робити великі покупки сьогодні – погана прикмета, пов'язані з ними витрати можуть призвести до погіршення матеріального становища, тому, якщо вже дуже хочеться, варто обмежитися дрібними придбаннями.

Читайте також: Кому з ким жити: які пари знаків зодіаку мають ідеальну сумісність

Повʼязані теми:

Наступна публікація