Гороскоп на 30 серпня для всіх знаків зодіаку: день, коли будь-яка дрібниця може зіпсувати настрій

Гороскоп на 30 серпня для всіх знаків зодіаку: день, коли будь-яка дрібниця може зіпсувати настрій

День, коли душевну рівновагу може похитнути будь-яка дрібниця, а настрій надовго виявиться зіпсованим.

Не рекомендується з'ясовувати стосунки з близькими людьми, це може привести до тривалого серйозного — аж до розриву — конфлікту. Не варто також втручатися в з'ясування стосунків між іншими людьми: допомогу їм надати не вдасться, а ось виявитися винуватцем сварки — цілком.

Овен (21.03 – 20.04)

Фото: Credits

Гороскоп на 30 серпня для Овнів

Не варто відмовлятися від мети, яку ви перед собою поставили, навіть якщо на цьому будуть наполягати люди, яким ви беззастережно довіряєте: дуже скоро вам доведеться пошкодувати про те, що ви пішли у них на поводі.

Телець (21.04 – 21.05)

Фото: Credits

Гороскоп на 30 серпня для Тельців

Під час сварки з близькою людиною ви ризикуєте наговорити одне одному багато такого, чого ви не думаєте насправді, тому не варто звертати уваги на слова — вони забудуться, а взаємні почуття залишаться.

Близнята (22.05 – 21.06)

Фото: Credits

Гороскоп на 30 серпня для Близнят

У вашому оточенні можуть з'явитися люди, які на перший погляд здадуться приємними в усіх сенсах, ось тільки насправді вони, швидше за все, такими не є, так що будьте з ними обережні.

Рак (22.06 – 22.07)

Фото: Credits

Гороскоп на 30 серпня для Раків

Нерозуміння в стосунках з оточуенням завдадуть кілька по-справжньому неприємних хвилин, однак буде в цьому і позитивний момент — вже завтра все налагодиться і взаєморозуміння повернеться.

Читайте також: День ангела 31 серпня: жіночі та чоловічі іменини цього дня

Лев (23.07 – 21.08)

Фото: Credits

Гороскоп на 30 серпня для Левів

Якщо на роботі вам будуть пропонувати взяти на себе чужі обов'язки, під слушним приводом відмовтеся: крім втрати часу і нервів це нічого вам не принесе — начальство навряд чи оцінить ваш "подвиг".

Читайте також: 31 серпня: яке церковне свято цього дня

Діва (22.08 – 23.09)

Фото: Credits

Гороскоп на 30 серпня для Дів

Не піддавайтеся спокусі купити цінну річ нижче її ціни — швидше за все, ця обставина буде свідчити про прихований брак, який виявиться згодом, так що не варто ганятися за дешевизною.

Терези (24.09 – 23.10)

Фото: Credits

Гороскоп на 30 серпня для Терезів

В чужі конфлікти, навіть якщо в них виявиться замішана небайдужа вам людина, краще не втручатися — ризикуєте посваритися з обома його сторонами, що абсолютно небажано для вас.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Фото: Credits

Гороскоп на 30 серпня для Скорпіонів

Не варто поспішати з підписанням важливих договорів та укладенням серйозних угод — якщо такої можливості не випаде, необхідно, перел тим як поставите свою візу, кілька разів перечитати текст.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Фото: Credits

Гороскоп на 30 серпня для Стрільців

Небажано спілкуватися з токсичними людьми — такі розмови заберуть масу енергії і зіпсують настрій, що негативно позначиться на роботі — не вдасться зробити і половини з того, що заплановано на день.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Фото: Credits

Гороскоп на 30 серпня для Козорогів

День, коли в усьому необхідно дотримуватися почуття міри, починаючи з харчування і закінчуючи покупками — в першому разі негативні зміни торкнуться фігури, у другому — вмісту вашого гаманця.

Водолій (21.01 – 18.02)

Фото: Credits

Гороскоп на 30 серпня для Водоліїв

Час категорично не підходить для фінансових операцій будь-якого масштабу: навіть порівняно невелика оплата — наприклад, поповнення телефонного рахунку — може піти зовсім не туди, куди треба.

Риби (19.02 – 20.03)

Фото: Credits

Гороскоп на 30 серпня для Риб

Необхідно продумувати кожне своє слово: сьогодні дуже великий ризик сказати близькій людині щось настільки неприємне, що воно може серйозно і надовго посварити вас одне з одним.

Читайте також: Астролог назвав знаки зодіаку, у яких "душа нарозхрист"

Повʼязані теми:

Наступна публікація