Гороскоп на 30 жовтня для всіх знаків зодіаку: день випробувань і поганої енергетики

Гороскоп на 30 жовтня для всіх знаків зодіаку: день випробувань і поганої енергетики

Фото: Credits

День з важкою — темною — енергетикою, протягом якого кожному з нас буде уготовано випробування, і витримати його надзвичайно важливо.

Спокуси, які принесуть нинішня місячна доба, подолати буде досить складно, але, пішовши у них на повідку, згодом доведеться серйозно пошкодувати. Так, шматочок торта, з'їдений у цей час, не вартий відкладень на стегнах, які можна отримати в результаті.

Овен (21.03 — 20.04)

Можливі емоційні випади з боку оточення, не варто реагувати неадекватно — краще зробити вигляд, що ви не розчули злих слів на свою адресу.

Телець (21.04 — 21.05)

День, коли категорично не можна вживати алкоголь — під його впливом ви здатні будете сказати або зробити щось таке, чого згодом доведеться соромитися.

Близнята (22.05 — 21.06)

Щоб суперечливість натури, яка тягнутиме вас у різні боки, не зашкодила вашій цілісності, займіться роботою — саме вона дозволить вам зосередитися на позитиві.

Рак (22.06 — 22.07)

Від нових знайомств сьогодні краще відмовитися — той, хто зовні дуже приємний і привабливий для людей, на перевірку, швидше за все, не буде відповідати першому про нього враженню.

Лев (23.07 — 21.08)

У будь-якій ситуації необхідно зберігати спокій — так вам вдасться тверезо оцінити обставини, що склалися, і знайти правильний вихід з них.

Діва (22.08 — 23.09)

Поради, які будуть давати вам навколишні, можна вислухати і навіть оцінити, але надходити все-таки краще відповідно до власними думками і переконаннями.

Терези (24.09 — 23.10)

Нові починання в цей день навряд чи будуть успішними, тому краще зосередитися на вирішенні тих професійних питань, які "зависли" і терпляче чекають на своє завершення.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Різкі перепади настрою — від ейфорії до відчаю і назад, які можуть долати вас в цей день, краще за все "лікуються" дотиком до прекрасного — класичної музики або літератури.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Розуміючи, що ще трохи і ви посваритеся з близькою людиною, або переводьте розмову на іншу тему, або взагалі згортайте її — конфлікт може виявитися серйозним і тривалим.

Козоріг (22.12 — 20.01)

Приймати важливі рішення в цей день не варто — з великою ймовірністю воно може виявитися помилковим, тож краще не поспішати і перечекати пару днів.

Водолій (21.01 — 18.02)

На роботі від вас сьогодні пуття буде мало, тому варто відкласти важливі справи і зайнятися підтягуванням "хвостів", що тягнуться за вами з незапам'ятних часів.

Риби (19.02 — 20.03)

У фінансових питаннях удачі не передбачається, тому від будь-яких операцій, навіть якщо вони стосуються всього лише комунальних платежів, краще відмовитися — вони загрожують збитками.

Читайте також: Гороскоп хвороб для всіх знаків зодіаку на 26 жовтня — 1 листопада: кому на що звернути увагу

Повʼязані теми:

Наступна публікація