Гороскоп на 7 липня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна втрачати контроль над ситуацією

Гороскоп на 7 липня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна втрачати контроль над ситуацією

Фото: Credits

День багатоликий і багатогранний, який, з одного боку, сприяє безтурботному настрою, а з іншого – закликає бути на варті.

На цей час можна планувати будь-які святкові заходи від дня народження до весілля, головне, у жодному разі не втрачати контроль над ситуацією, в іншому разі щось може піти не так, і ідилія обернеться розчаруванням.

Овен (21.03 – 20.04)

Ділові переговори ліпше перенести на інший день, якщо ж такої можливості немає, необхідно перенести їх в неформальне русло – так вам простіше буде знайти спільну мову.

Телець (21.04 – 21.05)

Варто опинитися від будь-якої фізичної активності, від занять спортом до перетягування ваг у вигляді забитих доверху пакетів із магазину – занадто великий ризик травм.

Близнята (22.05 – 21.06)

Мінливий настрій, властивий вам у будь-який інший день, сьогодні досягне свого піку – щоб уникнути конфліктів з людьми, які вас оточують, необхідно обмежити спілкування з ними.

Рак (22.06 – 22.07)

Поганий настрій, який може здолати в цей день, прекрасно лікується заняттями, які гарантовано приносять задоволення – відпочинком, доглядом за собою, хобі та читанням улюблених книжок.

Лев (23.07 – 21.08)

На роботі від вас сьогодні пуття все одно не буде, тому за першої ж можливості необхідно взяти відгул і присвятити час собі або своєму будинку – він теж потребує догляду.

Діва (24.08 – 23.09)

День, коли вам в голову у великій кількості будуть приходити ідеї, які з повним правом можна назвати геніальними – головне, встигати їх записувати, щоб не забути.

Терези (24.09 – 23.10)

Не найвдаліший день для реалізації нових проєктів – все піде криво і навскіс, і від задуму доведеться відмовитися, ліпше довести до пуття вже розпочаті, але не завершені справи.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Сьогодні необхідно діяти згідно з афоризмом Козьми Пруткова – "Хочеш бути щасливим, будь ним": мрієте про свято? Організуйте його собі.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Робота над новим проєктом, про який ви давно мріяли, але не знали, з якого боку до нього підступитися, повинна розпочатися з першого – нехай невеликого – кроку, пам'ятайте, що дорогу здолає той, хто йде.

Козоріг (22.12 – 20.01)

День, коли необхідно ретельно стримувати свої емоції – з такою закритою і стриманою людиною, як ви, вони, будучи випущеними назовні, можуть зіграти злий жарт.

Водолій (21.01 – 18.02)

Тим, хто давно збирався піти до РАГСу, рекомендується зробити це сьогодні – сімейне життя буде довгим і щасливим, так що не варто зволікати з офіційним оформленням взаємин.

Риби (19.02 – 20.03)

Навіть якщо вашої уваги вимагають невідкладні справи, знайдіть можливість перенести їх на інший час і трохи відпочити, оскільки ваші фізичні і моральні сили перебувають на межі.

Читайте також: Знаки, яким до кінця року належить зайнятися будинком

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація