Гороскоп на 8 липня для всіх знаків зодіаку: день лінощів, пасивності та байдужості

Гороскоп на 8 липня для всіх знаків зодіаку: день лінощів, пасивності та байдужості

День, коли необхідно жити не чужим, а своїм розумом. До думки інших людей можна дослухатися, але чинити треба за власним розумінням.

Цього дня людину також можуть опанувати лінощі, пасивність і байдужість. Щоб подібного не сталося, необхідно завантажити себе роботою по саму маківку і в жодному разі не відступати від заздалегідь складеного плану, інакше бездіяльність засмокче в свою вирву.

Овен (21.03 – 20.04)

Не варто відповідати на агресію оточення відповідним чином – ви ж не станете гавкати на собаку, яка погавкала на вас, так і тут –  спокійно і з гідністю продефілювати повз.

Телець (21.04 – 21.05)

Ваше красномовство перевершить всі можливі межі, тому скористайтеся шансом – сьогодні ви зможете переконати у своїй правоті кого завгодно, включаючи непохитне начальство.

Близнята (22.05 – 21.06)

Найважливіша якість, яку вам необхідно проявити сьогодні, – вірність своїм професійним або особистим переконанням: на пропозиції поступитися ними потрібно відповідати відмовою.

Рак (22.06 – 22.07)

Сьогоднішній день може стати переламним – з нього життя почне рухатись зовсім в інший бік, у який – залежить тільки від вас, точніше, від висновків, які ви зробите з минулих помилок.

Лев (23.07 – 21.08)

Думаючи про те, як досягти поставленої мети, важливо пам'ятати, що вона не завжди виправдовує засоби: результат, отриманий нечесним шляхом, навряд чи принесе добро і талан.

Діва (24.08 – 23.09)

Поповнити запаси стрімко вичерпної енергії можна буде простими і доступними способами – погулявши і почитавши в парку, поспілкувавшись з маленькими дітьми.

Терези (24.09 – 23.10)

Продумуючи свої найближчі професійні кроки, намагайтеся прорахувати їхні наслідки хоча б на кілька кроків вперед – так вам одразу стане зрозуміло, чи варто їх робити чи ні.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Помиритися з близькою людиною, з якою вас розвела в різні боки дурна сварка, можна буде, зробивши крок їй назустріч – вона обов'язково відгукнеться і відповість вам тим самим.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Необхідно скласти розпорядок дня і чітко його дотримуватися – інакше можна відволікатися на незначні питання і нічого в результаті не встигнути.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Від призначеного на цей день побачення – якщо, звичайно, є така можливість – ліпше відмовитися: дрібниця, на яку ви вчора не звернули жодної уваги, може стати причиною серйозної сварки.

Водолій (21.01 – 18.02)

Спілкування з недоброзичливо налаштованими стосовно вас людьми необхідно звести до мінімуму – нічого доброго воно не принесе, а настрій може зіпсувати надовго.

Риби (19.02 – 20.03)

Роблячи важливий життєвий вибір, необхідно знайти в собі сили вчасно зупинитися, інакше ризикуєте зважувати всі за і проти, допоки необхідність вирішення втратить свою актуальність.

Читайте також: Місячний календар на 7-8 липня: день улюблених справ і омолоджувальних масок

Повʼязані теми:

Наступна публікація