Гороскоп на 9 січня для всіх знаків зодіаку: день сварок і конфліктів

Гороскоп на 9 січня для всіх знаків зодіаку: день сварок і конфліктів

Фото: Credits

День негативної енергетики, яка буде схиляти до сварок і конфліктів навіть найбільш врівноважених і миролюбних людей.

З'ясування стосунків на всіх рівнях користі не принесе, а енергії, яку можна було б витратити на більш продуктивні заняття, відніме багато, тому краще від них відмовитися. Небажано також дивитися на оточення зверхньо, випинати власну персону, хвалитися, а також злословити і пліткувати.

Овен (21.03 — 20.04)

Фото: Credits

Гороскоп на 9 січня для Овнів

Під забороною будь-які фінансові операції, навіть якщо це буде всього лише обдумування покупок, які необхідно зробити найближчим часом: в план вкрадеться прикра помилка.

Телець (21.04 — 21.05)

Фото: Credits

Гороскоп на 9 січня для Тельців

Необхідно відмовитися від будь-якої активної діяльності: вона відніме так багато фізичних сил, що на наступний день ви ризикуєте почуватися слабкими і ні до чого не придатними.

Близнята (22.05 — 21.06)

Фото: Credits

Гороскоп на 9 січня для Близнят

Цього дня небажано розкидатися своїми силами, хапаючись то за одне, то за інше заняття: успіху доможеться тільки той, хто зуміє зосередитися на чомусь одному.

Рак (22.06 — 22.07)

Фото: Credits

Гороскоп на 9 січня для Раків

День, коли в усьому необхідно дотримуватися помірності: будь-які надмірності не найкращим чином позначаться як на фізичному, так і на моральному стані.

Лев (23.07 — 21.08)

Фото: Credits

Гороскоп на 9 січня для Левів

Відпочити і відновити сили вдасться тільки тим, хто зможе по-справжньому розслабитися: найкращим відпочинком в цей час стануть релакс і медитація під заспокійливу музику.

Діва (22.08 — 23.09)

Фото: Credits

Гороскоп на 9 січня для Дів

Небажано не тільки ставати до реалізації нових проєктів, але і продумувати, з якого боку до них підступитися: ні до чого путнього додуматися все одно не вдасться.

Терези (24.09 — 23.10)

Фото: Credits

Гороскоп на 9 січня для Терезів

Бажано — якщо, звичайно, вдасться така можливість — обмежити спільне проведення часу з коханою людиною: тісне спілкування загрожує сварками і конфліктами.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Фото: Credits

Гороскоп на 9 січня для Скорпіонів

Так вже встануть зірки, що вам цього дня краще не виходити з дому: покинувши його стіни, ви обов'язково знайдете пригоди на свою голову, в той час як вдома у вас буде достатньо турбот і клопоту.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Фото: Credits

Гороскоп на 9 січня для Стрільців

Через б'є фонтаном енергії дуже важливо утриматися від порожніх розмов і суперечок на рівному місці, інакше не уникнути конфліктів, які будуть мати серйозні і довготривалі наслідки.

Козоріг (22.12 — 20.01)

Фото: Credits

Гороскоп на 9 січня для Козорогів

Зірки рекомендують вам не виходити з ролі "сірих кардиналів" — не виділятися з загальної маси людей, які вас оточують, це може негативно позначитися на взаєминах із ними.

Водолій (21.01 — 18.02)

Фото: Credits

Гороскоп на 9 січня для Водоліїв

Справам можна присвятити тільки першу половину дня, друга більше підійде для відпочинку, особливо якщо він так чи так  буде пов'язаний із творчістю — креативні здібності будуть вирувати.

Риби (19.02 — 20.03)

Фото: Credits

Гороскоп на 9 січня для Риб

Зірки рекомендують вкрай обережно поводитися з грошима: не носити з собою великі суми готівкою, щоб не втратити, і не робити непродуманих, спонтанних покупок.

Читайте також: Які знаки зодіаку розбагатіють в січні-2021

Повʼязані теми:

Наступна публікація