Кому зі знаків зодіаку пощастить вихідними – 10-11 червня

Кому зі знаків зодіаку пощастить вихідними – 10-11 червня

Кому із знаків Зодіаку пощастить у вихідні 10-11 червня / Фото: www.credits

Цьогорічні вихідні цілком підходять для відпочинку, якщо розуміти під цим словом повну або часткову бездіяльність: для активної роботи – до того ж у будь-якій сфері діяльності – ці дні не підходять.

10 та 11 червня – не найлегші в енергетичному сенсі дні – люди в такі періоди перебувають під перманентною емоційною напруженістю, але, якщо провести їх правильно, можна отримати не лише практичну користь, а й задоволення. Кому пощастить у цей час?

Субота, 10 червня, вважається днем мудрості, він сприятливий для здобуття нових знань будь-якого характеру – можна студіювати підручники, вивчати професійну та науково-популярну літературу, а також книжки з мистецтва. Тим, хто не пошкодує на це заняття часу та сил, можуть відкритися таємниці, які недоступні іншим – насамперед колегам-конкурентам, що дозволить випередити їх у плані результатів своєї майстерності. Нова інформація в цей час засвоюється легко, практично без зусиль, тому бажано скористатися цим часом, щоб дізнатися якнайбільше нового та корисного.

Неділю, 11 червня, астрологи називають днем випробувань, які переважно стосуються міжособистісних відносин. Потрібно бути готовими до того, що близька людина поведеться зовсім не так, як ми того очікуємо, що стане неприємним сюрпризом. Велика ймовірність того, що стане відомо про її зраду, що може не лише посварити партнерів, а й начисто зруйнувати стосунки. Втім, зі стану душевної рівноваги можуть вивести й безліч інших – неприємних – моментів, тому в будь-якій ситуації головне – зберігати спокій, оскільки вже завтра обставини – і, відповідно, настрій – зміняться на краще.

Овен (21.03 – 20.04)

Овнам варто пам'ятати про те, що добрі звістки не вибирають для свого приходу лише будні дні тижня – вони можуть прилетіти і вихідними. Цими днями представники знака дізнаються про те, що професійні зусилля, які вони вперто докладали останнім часом, не тільки не зникли даремно, а й навпаки, принесли приємний в усіх сенсах результат – можливо, навіть такий, на який вони і не розраховували.

Лев (23.07 – 21.08)

Леви – мабуть, єдиний знак зодіакального кола, якому зірки не лише не забороняють, а й наполегливо радять призначити на цей час романтичне побачення. Щоправда, краще вибрати для цього суботу, коли і самі представники знака, і їхні партнери будуть налаштовані на максимальне взаєморозуміння, а кількість ніжних почуттів, які випробовуються ними, буквально зашкалюватиме, що найкраще позначиться на взаєминах.

Риби (19.02 – 20.03)

Риби – особливо ті з них, хто останнім часом потребує грошей, отримають звістку про те, що їхнє прохання про матеріальну допомогу – наприклад, грант чи грошовому допомогу, зокрема й від міжнародних організацій, задоволено, а отже, найближчим часом вони не знатимуть потреби в грошах. Головне для представників знака – не спустити ці гроші на речі, без яких вони можуть обійтися, інакше доведеться знову вишукувати кошти.

Читайте також:

Перевірка знань з української мови від Юлії Заремби – "Плюсуй українську"

Перевірка знань з української мови від Юлії Заремби – "Плюсуй українську"

Повʼязані теми:

Наступна публікація