Кому зі знаків зодіаку пощастить на вихідних — 22 і 23 серпня

Кому зі знаків зодіаку пощастить на вихідних — 22 і 23 серпня

Фото: Credits

22 і 23 серпня — дні, які можуть багато чого змінити в нашому житті, головне, не впустити сприятливий шанс.

У суботи та неділі мало спільного, але, будучи збудованими в один ланцюг, вони логічно продовжать і доповнять один одного.

22 серпня — день неоднозначною енергетики, коли добро і зло борються одне з одним, прагнучи здобути перемогу. У людей псується настрій, вони стають нетерпимими до чужої думки і готові боротися з його проявами. Одночасно наростає невдоволення власними досягненнями — саме цього дня нам здається, що життя минуло даремно, а самі ми почуваємося  останніми невдахами, які нічого не змогли домогтися ні в професії, ні в стосунках з іншими людьми. Вже наступного дня, 23 серпня, всі, хто так думає, попри вихідний день отримають шанс перейти з темної життєвої смуги на світлу. Цей день сприятливий для активних дій у всіх сферах існування, правда, з однією умовою: перш ніж щось зробити, необхідно добре подумати. А кому особливо пощастить у цей час?

Овен (21.03 — 20.04)

Овни — з властивою їм активністю і імпульсивністю — до цього часу вже встигли вирішити, в якому напрямку їм рухатися далі, тому спокійні і абсолютно впевнені в собі і своїх силах. Вони зможуть досягти всього, що задумали, і навіть більше цього, якщо зможуть дотриматися однієї-єдиної — але дуже важливої — умови. Їм у жодному разі не можна навіть у думці мати сумнівів ні в правильності мети, яку вони перед собою поставили, ні в доречності засобів, за допомогою яких вони мають намір її досягти.

Лев (23.07 — 21.08)

Левам, всупереч звичаю, давно не приділяли уваги своїй зовнішності. Причиною тому була серйозна нервова напруженість, яку вони відчували останнім часом, кожен — зі свого приводу. Але тепер у них на душі спокійно, тому можна відвідати салон краси, пройтися магазинами і поповнити свій гардероб речами, яких вони потребують. Якщо всього цього виявиться недостатньо для того, щоб отримати задоволення, чому б не зайнятися своїм хобі — крім морального задоволення, воно може дати відповідь на важливе запитання.

Діва (24.08 — 23.09)

Діви, які прораховують кожен свій крок і рідко помиляються, до цього часу визначаться з тим, чого вони хочуть, а заодно і з тим, як їм досягти бажаного. Швидше за все, воно буде пов'язане з глобальною зміною життєвого шляху — зміною роботи, реєстрацією шлюбу або розлученням, переїздом на нове місце проживання — до іншої квартири, міста і навіть країни. Все мине без перешкод і перепон, як по уторованому, але — з однією умовою. Їм доведеться дотримуватися максимальної обережності, в іншому разі представники знака можуть, не встигнувши отримати нове, втратити старе і в результаті залишитися ні з чим.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Скорпіони, будучи одним з найбільш спокусливих знаків зодіаку, рідко бувають самотніми, але нинішні вихідні стосуватимуться саме тих представників знака, які поки ще не зустріли свою другу половинку. Цими днями вони можуть зустріти людину, яку давно не бачили, а той факт, що весь цей час вони нудьгували за нею, додасть події пікантності. Як відомо, увійти двічі в одну й ту ж річку неможливо, але якщо дуже хочеться, то чому б не спробувати? Можливо, це той рідкісний шанс, який є винятком з правила.

Читайте також: Гороскоп на 22 серпня для всіх знаків зодіаку: день, коли важливо бути терплячим до оточення

Повʼязані теми:

Наступна публікація