Кому зі знаків зодіаку пощастить вихідними — 14-15 серпня

Кому зі знаків зодіаку пощастить вихідними — 14-15 серпня

Фото: Credo

Нинішні вихідні — 14 та 15 серпня — дозволять навести лад як у професійному, так і в особистому житті.

В цей час, незважаючи на вихідні, з'явиться шанс змінити ті життєві і професійні позиції, які з якоїсь причини нас не влаштовують. Зрозуміло, для цього доведеться попрацювати, але результат — нова якість життя і роботи — буде того вартий. Кому ж пощастить вихідними — 14 та 15 серпня?

Суботу, 14 серпня, можна назвати днем серйозних звершень — необхідною для них енергією, яка в цей час може буквально зашкалювати, нас забезпечать зірки. Головне, витрачати свої сили методично і економно, інакше вони підуть даремно, а це небажано — таким ресурсом необхідно дорожити. А ще будь-яке побажання, висловлене в цей день, миттєво досягне вищих сфер і матеріалізується, тому вкрай важливо правильно формулювати власні бажання і в жодному разі не бажати поганого іншим людям.

Неділя, 15 серпня, ніби створена для того, щоб налагодити — або остаточно розладнати — взаємини з близькою людиною. Передусім така можливість випаде тим, хто давно балансує на межі, то рориваючи стосунки, то знову примиряючись зі своєю другою половинкою — схоже, цього разу вдасться ухвалити якесь — певне — рішення. Цілком ймовірна також і поява в житті колись близьких, але давно зниклих людей: можливо, доля дає в цьому сенсі другий шанс.

Телець (21.04 – 21.05)

Тельцям — можна — і треба представляти на розсуд начальства і колег нові професійні ідеї, які довго перебували в розробці. З огляду на, що на календарі вихідні, презентацію — а йдеться саме про неї — бажано влаштовувати в неформальній атмосфері, обставини їхнього обговорення виявляться максимально сприятливими. Втім, за неможливості зустрітися в реальних умовах, свій проєкт можна виставити на обговорення в Інтернеті — в будь-якому разі він отримає найвищу оцінку.

Читайте також: Маковія і Успенський піст 2021: дата, історія, що робити цього дня

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнятам, незважаючи на вихідні, усміхнеться професійний талан. Зрозуміло, йдеться передусім про тих, хто мріє про підвищення — вони цілком можуть розраховувати на чергове просування вгору кар'єрними сходами. Головне, пам'ятати, що роздобути жадану посаду — це половина справи, куди важливіше зарекомендувати себе на ній найкращим чином, тому найближчим часом доведеться попрацювати, але результат, безсумнівно, буде того вартий.

Читайте також: Успенський піст: коли починається і що потрібно робити

Терези (24.09 – 23.10)

Терезам зірки обіцяють зустріч з людиною, давним-давно зниклою з їхнього життя, але досі не забутою. Її поява виявиться несподіваною, що дозволить говорити про сюрприз, а вже приємним він стане чи ні, залежить від безлічі факторів. Як, втім, і те, як з нею вчинити — радісно зустріти або вказати на поріг. І тут дуже важливо десять разів відміряти і лише потім "різати": третього шансу знайти в її особі свою другу половинку доля може і не дати.

Повʼязані теми:

Наступна публікація