Кому зі знаків зодіаку пощастить вихідними — 20-21 лютого

Кому зі знаків зодіаку пощастить вихідними — 20-21 лютого

Фото: Getty Images

Нинішнім вихідним — 20 і 21 лютого — краще було б "народитися" будніми днями: їм буде притаманна така кількість активності і творчої енергії, яка дозволить переробити справи, заплановані на тиждень наперед. Втім, хто сказав, що у вихідні потрібно тільки відпочивати, іноді — ось як зараз! — це чудовий час для професійних і домашніх турбот.

У суботу, 20 лютого, можна братися за будь-яке серйозну справу, але найбільш успішними будуть ті, що пов'язані з власним бізнесом, тому тим, хто давно збирався відкрити свій власний проєкт, але з якоїсь причини досі не наважувався це зробити, час починати. Можна також проводити ділові переговори — навіть неформальне спілкування дозволить досягти консенсусу і намітити професійні точки дотику — і фінансові операції будь-якого рівня, від незначного до найвищого і серйозного.

У неділю, 21 лютого, від початкового етапу роботи можна — і треба! — переходити до активної діяльності. Головне, не розтрачувати себе на дрібниці, не відволікатися на розмови телефоном та вирішення побутових питань, які, як відомо, ніколи не закінчуються: варто, здавалося б, переробити все, як вони тут же накопичуються знову.

Кому пощастить в цей час драйву і активності?

Близнята (22.05 — 21.06)

На Близнят, які останнім часом переживають розставання з колись близькою їм людиною — другом або коханим, чекає приємний сюрприз. Схоже, останнім теж набридла розлука, тому вони зроблять рішучий крок назустріч Близнятам. Подальші події цілком і повністю залежать від самих представників знака: тільки їм вирішувати, як поводитися в ситуації, що склалася. Проте зірки радять їм не тільки радісно примиритися з дорогою їм людиною, але і зробити важливі висновки щодо причин сварки, щоб надалі не повторювати своїх помилок.

Рак (22.06 — 22.07)

На Раків, що обожнюють своє минуле, чекає приємна зустріч із людьми, з якими воно безпосередньо пов'язане. Хто це буде — однокласники, однокурсники або перше кохання — кожен представник знака дізнається сам, головне, що спілкування принесе їм масу приємних емоцій. Неймовірно, але факт: спільні спогади не відкинуть Раків у минуле, а навпаки, відкриють перед ними привабливі і променисті перспективи, на які ці меланхоліки — а представників цього знака вирізняє сумний погляд на життя і світ — вже, напевно, й не сподівалися.

Лев (23.07 — 21.08)

Левів, які останнім часом часто скаржаться на низькі прибутки і відсутність достатніх для комфортного існування засобів, зірки потішать солідними грошовими надходженнями. Комусь повернуть давній борг, хтось отримає премію за хорошу роботу, а комусь зроблять грошовий подарунок, який можна буде витратити на покупку своєї мрії. Варіантів може бути маса — головне, що представники знака зможуть не тільки погасити всі борги, зокрема і за комунальні послуги, але і купити що-небудь для душі.

Читайте також: Сонце в Рибах 18 лютого — 20 березня 2021 року: час паузи і занурення в свій внутрішній світ

Більше прогнозів шукайте в розділі "Астрологія"

Повʼязані теми:

Наступна публікація