Один з найскладніших днів місяця: гороскоп на 25 листопада

Один з найскладніших днів місяця: гороскоп на  25 листопада

Фото: Credits

Один із найскладніших днів місяця, якому властиві знесилення, поганий настрій, агресія з боку оточення, слабкість і нездужання. Але, як відомо: попереджений – означає – озброєний: якщо зменшити фізичне навантаження, не спілкуватися з неприємними вам людьми, подбати про приймання прописаних лікарями медикаментів і зробити собі щось приємне, наприклад, купити якусь дрібницю – навіть такий день можна пережити легко і без наслідків.

Овен

Не устрягти в скандал на роботі можна буде тільки за умови повної зосередженості на робочих завданнях, після виконання яких рекомендується одразу ж піти додому.

Телець

Не найвдаліший день для різноманітних фінансових операцій, укладання важливих угод і підписання серйозних договорів: великий ризик замість прибутку отримати збитки.

Близнюки

Якими б не були емоції, що вас переповнюють, намагайтеся триматися гідно – висловивши опоненту все, що ви про нього думаєте, ви його все одно не виправите, а ось стосунки зіпсуєте надовго.

Рак

Не варто нічого купувати, крім продуктів, так і їхню кількість рекомендується скоротити до мінімуму – все придбане цього часу не принесе радості, а то і зовсім виявиться зіпсованим.

Лев

Щоб члени сім'ї не звинуватили вас у всіх смертних гріхах, не ставайте на чий-небудь бік у сімейних конфліктах, найбільш перспективна тактика в таких випадках – тримати нейтралітет.

Діва

День підштовхує до нерозумних витрат, тому – щоб не вийти з бюджету і не витратити більше, ніж ви можете собі дозволити, – потрібно пам'ятати про розумну економію.

Терези

Особливої уваги потребуватимуть стосунки з начальством – в жодному разі не варто сперечатися з ним, навіть якщо чуєте відверту єресь, краще дійте за принципом "ти начальник, я дурень".

Скорпіон

Не перевантажуйте себе роботою, інакше слабкість, яку ви відчуваєте, виллється в невмотивовану агресію, а та, своєю чергою, стане причиною безпідставних конфліктів з оточенням.

Стрілець

Найкращим засобом від поганого настрою стане фізична робота: відверніться від комп'ютера і влаштуйте генеральне прибирання і велике прання або займіться роботами в саду.

Козеріг

Постарайтеся не звертати уваги на випади і образи з боку оточення: швидше за все, всьому виною емоції, з якими воно не в змозі впоратися.

Водолій

Протягом усього дня дослухайтеся до своєї інтуїції, вона поганого не порадить: якщо внутрішній голос каже, що не варто переходити вулицю в цьому місці, зробіть так, як він говорить.

Риби

Не варто братися за нові справи – враховуючи негативні енергії дня, на успішне їх втілення розраховувати не доводиться, краще довести до ладу ті, що були розпочаті раніше.

Повʼязані теми:

Наступна публікація