Що ми знаємо про людей, які народилися під знаком Близнят

Що ми знаємо про людей, які народилися під знаком Близнят

Фото: Credits

Від 22 травня до 21 червня привітання з днем народження будуть приймати ті, хто народився під знаком Близнят.

Стихія Близнят – рухливий, нестабільний і мінливий знак Повітря, а їхня планета-управитель – Меркурій, що відповідає за комунікації, інформацію і торгівлю. Хто вони – люди, що народилися під цим сузір'ям, які якості характеру їм притаманні? Які таланти даються їм від природи і які професії вони обирають? Чим чоловіки-Близнята відрізняються від жінок цього знака? Про це розповідає астропсихологиня Валентина Віттрок.

Загальна характеристика

Близнята – дуже яскравий знак, під яким народжуються неабиякі інтелектуальні особистості: письменники, поети, журналісти, юристи, громадські діячі. Їм властивий всебічний погляд на будь-який предмет, вони просто не вміють дивитися на світ однобоко – їм обов'язково потрібно врахувати безліч різних чинників, щоб володіти повнотою картини.

Як правило, Близнята – доброзичливі і цікаві співрозмовники, які вміють знаходити спільну мову з різними людьми, тому що виявляють до кожного з них щирий – а не показовий – інтерес. Представникам цього знака легко даються науки, вони – не докладаючи до цього особливих зусиль – добре вчаться в школі, а ставши студентами, є гордістю свого навчального закладу. Близнята є авантюристами в хорошому сенсі цього слова: їх вабить невідомість, вони легкі на підйом і готові першими йти туди, де ще не ступала нога людини, підкоряючи важкодоступні вершини – як у прямому, так і в переносному сенсі.

Негативним – не тільки для них самих, але і для людей, які їх оточують, – є двоїстість Близнят, про яку Лермонтов, даючи характеристику «зайвої людини» Печоріну, писав, що всередині у нього «жили дві людини, при цьому одна сиділа, а інша – стояла». Спілкуючись з представником знаку Близнят, ніколи не можна бути впевненим у тому, що завтра він буде таким самим, яким був сьогодні, а досягнуті домовленості залишаться в силі. Часто створюється враження, що перед вами дійсно не одна, а дві людини, які постійно змінюють одна одну, і пристосуватися до цього зовсім непросто. Втім, за словами представників знака, найбільше від власної двоїстості страждають самі Близнята, які ніколи не знають, чого хочуть, тому варто пробачити їм їхню особливість.

Чоловіки-Близнята

Чоловіки знака не визнають сірості і буденності, тому завжди перебувають в перших лавах різноманітних революціонерів і змовників всіх. Начальство обожнює Близнюків за вміння нестандартно мислити і творчий підхід до вирішення будь-якої завдання – вони часто займають посади креативних директорів компаній. Представники знака не терплять залежності від кого або чого-небудь, їм складно сидіти на роботі від дзвінка до дзвінка, тому серед них багато фрилансерів і людей вільних професій.

Щоб привернути увагу чоловіка-Близняти, жінка повинна бути такою ж волелюбною, як і він сам – пані, зосереджена на своїй зовнішності і домашньому затишку, навряд чи приверне його увагу. А ось подруга-соратниця, готова за першим покликом кинути все і вирушити куди очі дивляться або стати пліч-о-пліч на барикадах, цілком може розраховувати на його прихильність. У взаєминах такі чоловіки люблять недомовленість, невизначеність і двозначність, кохання для них – захопливий квест, де за кожним поворотом» чекає щось нове, цікаве і незвідане. Серед чоловіків-Близнят, які надто полігамні, навіть порівняно з іншими представниками сильної статі, багато ловеласів – астрологи упевнені, що знаменитий Дон Жуан народився саме під цим знаком.

Жінки-Близнята

Жінка, що народилася під знаком Близнят, завжди таємнича і загадкова – оскільки ніколи невідомо, в якому настрої вона прокинеться завтра, про таких часто кажуть: з нею не засумуєш. Незважаючи на неабиякий інтелект, розум і почуття гумору, жінки знаку люблять романтику – їх можна підкорити, подібно до героя Річарда Гіра з «Красуні», піднявшись до її вікна з букетом квітів пожежною драбиною або зробивши пропозицію руки і серця на оглядовому майданчику Ейфелевої вежі. Втім, домігшись від чоловіка всього, чого вона хотіла, жінка-Близня втрачає до нього інтерес – її приваблюють тільки нескорені «об'єкти».

Не заморочується вона і з домашнім господарством: Близнята не з тих, хто годинами крутиться на кухні, щоб приготувати вишукану страву або натираючи до блиску шафи і паркет. Ні, в квартирі у них чисто, а їжа – смачна і поживна, але досягають вони цих результатів мінімальними зусиллями.

Пара для Близнят

Пару Близнятам астрологи рекомендують вибирати з тих, хто народився під знаком енергійного Овна, оригінального у всіх сенсах Водолія і витончених і рафінованих Терезів. Близнят може попервах зацікавити самозакоханий Лев, але в такому союзі дуже швидко може накопичитися невдоволення одне одним і, як наслідок, з'явитися розчарування та втома. Козоріг, Діва, Телець для Близнят занадто примітивні і передбачувані, а Стрільця і Рака і зовсім не варто розглядати як партнера ні в особистому житті, ні у професійній галузі – вони занадто різні, щоб ужитися разом.

Знаменитості, народжені під знаком Близнят

Під знаком Близнят народилися поети Олександр Пушкін і Йосип Бродський, революціонер Ернесто Че Гевара, 35-й президент США Джон Кеннеді, музикант Пол Маккартні, супермоделі Наомі Кемпбелл і Адріана Ліма, актори Мерилін Монро, Джонні Депп, Анджеліна Джолі, Том Круз, Ніколь Кідман, Колін Фарелл, Г'ю Лорі, Кортні Кокс і Ліз Герлі.

Дякуємо за консультацію астропсихологині Валентині Віттрок (starsand.us).

Міла Корольова

Читайте також: Що ми знаємо про людей, народжених під знаком Тельця

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
характеристики знаків
Наступна публікація