Що зірки нам пророкують: гороскоп на 14-20 жовтня 2024 року

Що зірки нам пророкують: гороскоп на 14-20 жовтня 2024 року

Гороскоп 14-20 жовтня 2024 року / Фото: Credits

Від 14 до 20 жовтня відбувається усвідомлення реальності, розкриваються приховані факти. Всі спотворення розсипаються, як пил на вітрі, залишаючи правду перед очима. Це час осяянь та нових починань, але також зростання напруженості та агресії у зовнішньому світі.

Протягом тижня відбувається дедалі більше змін у державних структурах, відбуваються яскраві та значущі події – пік активності очікується на другу половину тижня. Середина цього періоду сприятлива для вирішення давніх проблем та зміцнення взаємин.

14 жовтня – точний напружений аспект Сонце-Марс, а Венера в опозиції з ретро-Ураном.

Трохи згладжує потенціал, який тисне, гармонійна взаємодія Сонця та Юпітера. На жаль, кількість руйнувань внаслідок воєнних дій може значно зрости. Цей день не підходить для ведення конструктивного діалогу. Психологічний клімат не сприяє ефективному пошуку спільних рішень.

15 жовтня Венера у гармонійному аспекті з ретро-Нептуном, що покращує атмосферу, сприяючи натхненню та вирішенню давніх проблем. Цього дня можна зміцнити взаємини формальними угодами, дипломатією та контрактами, прагнучи стійких та задовільних результатів. Людям, які перебувають далеко від рідних місць, може надатись щасливий шанс. Після виконаної важкої роботи досягається бажаний результат, відчиняються необхідні двері, з'являються покровителі.

Від 16 жовтня Плутон переміщується директно Козорогом в останньому градусі знака. Це сильне становище потужної планети, вона має ядерні енергії, що обов'язково викличе перетворення в різних інститутах влади, державних структурах, фінансовій сфері. 20 листопада Плутон вийде з Козорога і повернеться сюди приблизно за 250 років.

Повня 17 жовтня акцентує активні дії, а Венера у Стрільці з 22:28 (gmt+3) принесе радість та легкість у особисті взаємини. Те, що здавалося дивним і незрозумілим, тепер очищується, мов каламутне скло, через яке раптом бачиш чітко і ясно.

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді (Марини Соколової).

Овен

Цей тиждень почнеться з напруженості, особливо у професійних та особистих стосунках. Повня 17 жовтня може вивести на поверхню давні конфлікти. Однак не поспішайте діяти, краще виявіть дипломатичність. Від четверга ситуація покращиться і з'являться можливості для конструктивного діалогу. Венера допоможе налагодити романтичні зв'язки. Більше часу проводьте із близькими, це принесе гармонію. Наприкінці тижня очікуються позитивні зміни у фінансових справах.

Телець

Перша половина тижня може бути складною у плані емоцій та особистих стосунків. Не піддавайтеся імпульсивності та агресії. Вже  від 15 жовтня розпочнуться позитивні зміни, особливо у творчості та спілкуванні з близькими. Можливі нові романтичні знайомства чи покращення наявних зв'язків. Повня 17 жовтня принесе зрозумілість у питаннях кар'єри. Наприкінці тижня намагайтеся розслабитися та приділити увагу здоров'ю, уникаючи зайвого стресу.

Близнята

Від 14 жовтня варто бути обережними у конфліктах та уникати різких слів. Проте вже від середини тижня почнеться покращення: Венера допоможе вам налагодити особисті та ділові стосунки. Повня 17 жовтня посилить ваше бажання проявити себе в колективі або взяти участь у важливому проєкті. Наприкінці тижня можливі вдалі вирішення фінансових питань. Будьте відкриті новим можливостям і не бійтеся виходити за межі звичного.

Рак

На початку тижня може відчуватися сильний тиск на роботі чи сім'ї. Повня 17 жовтня посилить ваші емоції, тому будьте готові до того, що старі проблеми можуть знову нагадати про себе. Вже від 15 жовтня розпочнеться покращення в особистих взаєминах. Вдалий час для романтики та зміцнення дружніх зв'язків. Наприкінці тижня з'являться можливості для вирішення давніх питань, пов'язаних із домом та сімейними справами. Зберігайте спокій і не піддавайтеся стресові.

Лев

Цей тиждень розпочнеться з напруженості у ділових питаннях, особливо 14 жовтня. Намагайтеся не вступати в конфлікти і діяти дипломатично. Вже від 15 жовтня ви відчуєте приплив енергії, особливо у творчих та романтичних справах. Повня 17 жовтня принесе успіх у подорожах чи освіті. Наприкінці тижня намагайтеся приділити більше уваги особистим проєктам. Це час, коли ви можете закласти фундамент для майбутніх успіхів.

Діва

Від початку тижня ви можете зіткнутися з труднощами у фінансових чи робочих питаннях. Проте вже від 15 жовтня атмосфера покращиться: з'являться нові можливості для кар'єрного зростання, покращення взаємин із колегами та матеріального становища. Повня 17 жовтня принесе чіткість у справи, пов'язані з боргами чи фінансами. Наприкінці тижня намагайтеся більше відпочивати та приділяти увагу своєму здоров'ю. Вдалий час для планування довгострокових проєктів.

Терези

На початку тижня можливі труднощі у візажминах як особистих, так і ділових. Не варто вступати в конфлікти, оскільки все врегулювати після шторму навряд чи вдасться. Вже від середини тижня Венера допоможе вам налагодити гармонію та створити міцні зв'язки. Повня 17 жовтня принесе важливі зміни у партнерстві чи особистому житті. Наприкінці тижня можливі успіхи у роботі чи фінансових питаннях. Не пропустіть шанс зміцнити свою позицію на професійному рівні.

Скорпіон

Тиждень розпочнеться з напружених моментів на роботі чи у здоров'ї, початок тижня може надовго запам'ятатись складнощами. Проте вже від 15 жовтня настане час для натхнення та покращення стосунків із колегами. Повня 17 жовтня допоможе вам завершити старі проєкти та перейти до нових завдань. Наприкінці тижня очікується позитивних змін в особистому житті або в плані здоров'я. Намагайтеся зберегти баланс між роботою та відпочинком.

Стрілець

Від початку тижня можуть виникнути конфлікти чи напруженість в особистих стосунках з батьками та дітьми. Важливо не піддаватися агресії у партнерстві та шукати компроміси. Від 15 жовтня Венера принесе гармонію у романтичні та дружні зв'язки. Повня 17 жовтня вплине на ваші творчі проєкти та особисте життя. Наприкінці тижня ви відчуєте приплив оптимізму та енергії. Це вдалий час для нових починань та створення довгострокових планів.

Козоріг

Не уникнути труднощів у сімейних справах чи питаннях нерухомості, особливо у формуванні сімейного бюджету. Не варто ухвалювати імпульсивних рішень, особливо 14 жовтня. Вже від середини тижня ситуація почне покращуватись, і ви зможете знайти компроміси. Повня 17 жовтня принесе чіткість у питаннях дому та сім'ї. Наприкінці тижня очікуються позитивні зміни у особистих взаєминах чи робочих справах. Намагайтеся знайти час для відпочинку та перезавантаження.

Водолій

Напруженість під час спілкування чи навчання може зробити вас в очах оточення похмурою та складною людиною. Можливі конфлікти із близькими. Повня 17 жовтня допоможе вам знайти вихід із складних ситуацій і принесе чіткість у питаннях спілкування та навчання. Вже від 15 жовтня Венера сприятиме гармонійним стосункам із оточенням. Наприкінці тижня очікуються позитивні зміни у роботі чи у ділових переговорах. Будьте відкриті новим ідеям та можливостям.

Риби

Від початку тижня можливі труднощі у фінансових питаннях, особливо 14 жовтня. Намагайтеся уникати конфліктів та непотрібних витрат, оскільки заповнити ресурс буде непросто. Вже від середини тижня настане час для гармонії та покращення фінансового стану. Повня 17 жовтня принесе чіткість у справи, пов'язані з фінансами та цінностями. Наприкінці тижня можливі вдалі угоди чи важливі фінансові рішення. Гарний час для обмірковування довгострокових планів та інвестицій.

Читайте також:

Це варто спробувати! Баклажанові котлети з вівсянкою

Це варто спробувати! Баклажанові котлети з вівсянкою

Повʼязані теми:

Наступна публікація