Що зірки нам пророкують: гороскоп на 19-25 липня 2021 року

Що зірки нам пророкують: гороскоп на 19-25 липня 2021 року

Фото: Credits

Це тиждень із трьома важливими астрологічними подіями.

22 липня Сонце входить у знак Лева, керує цим знаком, тобто в обителі у Леві. Венера, яка символізує енергію кохання і комфорту, також, 22 липня входить у знак Діви, де має статус падіння. У період цього транзиту багато людей незадоволені своєю зовнішністю, доходами, взаєминами. Найчастіше звертаються до фахівців сфери індустрії краси та здоров'я — масажистів, косметологів, дієтологів. Водночас люди схильні економно витрачати свої гроші — купують лише дійсно необхідне. Третя важлива подія тижня — Повня у Водолії 24 липня о 5:37 за київським часом, одна з ключових у році.

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді.

ОВЕН

Сприятливий тиждень, вдається завершити конфліктні і спірні ситуації з вигодою і користю для себе. Час ідеально підходить для початку проєктів і робіт, запланованих давно. Ви зможете справити сприятливе враження на людей, які вас оточують, користуйтеся цим періодом — встановлюйте зв'язки, розв'язуйте питання з партнерами, розмовляйте з начальством.

Легше будуть долатися перешкоди, а загальний стан справ, особливо у фінансовій сфері, буде визначатися динамізмом. У романтичній сфері, в сімейних стосунках панує гармонія. Беріть ініціативу у свої руки, якщо ви хочете завоювати прихильність давно жаданого партнера.

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень досить напружений, хоча позитивні зміни відбудуться у фінансовій сфері. Доводиться багато працювати, брати на себе додаткові зобов'язання, прискорювати тривалі у часі справи. Може з'явитися певне розчарування в інших людях, в любовних стосунках, але це тимчасово — вже від наступного тижня настрій покращиться, сил і енергії додасться.

Поки інші відпочивають, використовуйте час для створення фундаменту в професійній сфері. Використовуйте кожен зручний момент, щоб познайомитися з новими людьми — погоджуйтеся на відрядження, займайтеся своїм просуванням — незабаром всі витрати окупляться.

БЛИЗНЯТА

У вас почався новий кармічний цикл — Чорний Місяць увійшов у ваш знак Зодіаку (до 15 квітня 2022). Початок завжди складний, тому цей тиждень для вас доленосний. Уникайте спокус, утримайтеся від з'ясування стосунків, претензій (особливо до ближніх родичів, сусідів), не беріть участі в інтригах і не допускайте двозначних ситуацій.

Подумайте про захист свого майна, постарайтеся навести лад у документах — розберіть усе до дрібниць, тому що важливі, але дрібні речі, папери, мають властивість зникати у найневідповідніший момент. Не допускайте похмурих думок, намагайтеся навантажити мозок корисною інформацією і ви зможете уникнути багатьох неприємних ситуацій.

РАК

Важливий тиждень — час перезавантаження і вибору вірного життєвого напрямку. Можливо, вам буде некомфортно в деяких ситуаціях, але дуже скоро ви помітите позитивні зміни за всіма життєвими сферами. Фінансові операції протягом тижня, завдяки загостреності чуття, будуть доведені до успішного завершення.

Відчуття свободи і незалежності з'явиться від 24 липня (день Повні). Стан здоров'я покращиться, однак не слід брати на себе більше, ніж ви можете виконати, не доводьте себе до стресових ситуацій. У партнерстві і шлюбі помітні позитивні зміни, вам вдається впливати на інших людей, доносити важливу інформацію.

ЛЕВ

Тиждень багатий на яскраві, щасливі події. В особистих і ділових взаєминах досягається згода, вдається поєднувати відпочинок, кохання і роботу. 22 липня о 17:27 Cонце (ваш управитель), входить у знак Лева — ви перебуваєте в центрі уваги і задаєте тон. Посилюється ваш життєвий потенціал, прагнення працювати, завдяки чому ви зможете енергійно взятися за справу, вирватися вперед, заслужити повагу, використовуючи власний досвід.

Зростає підтримка співробітників і партнерів, ви зможете заслужити похвалу від начальства, активно впливати на думку компаньйонів по бізнесу. Ви зможете досягти успіху в короткі терміни, значно поліпшити своє матеріальне становище.

ДІВА

22 липня Венера, планета Малого Щастя, входить у ваш знак і приносить вам маленькі радості. Деякі ваші бажання здійсняться, в особистих взаєминах настає гармонія. Попри те, що Венера в Діві має статус падіння, все ж для вас цей транзит виявиться щасливим, якщо ви будете розвивати її енергію.

Головне, визначитися з тим, чого ж ви дійсно хочете — розберіться зі своїми бажаннями. Розвивайте творчі здібності, а також індивідуальний стиль в одязі та роботі. Якщо є потреба поліпшити ситуацію в партнерській сфері — проявіть ініціативу, протягом тижня вам вдасться налагодити взаємини — особисті, ділові, родинні або дружні.

ТЕРЕЗИ

Багато змін відбудеться протягом тижня — з'явиться безліч нових обов'язків, додасться роботи, збільшаться повсякденні фінансові витрати. Ви відчуєте зростання сміливості, рішучості, особистої активності та ініціативності, самовпевненості. Все це допоможе вам під час вирішення ділових проблем.

Гарний час для укладення угод і договорів, впровадження нових проєктів і конструктивної реорганізації старих підприємств. Намітьте на цей період офіційні візити, відвідування вищих і офіційних організацій, переговори і відповідальні виступи — все пройде щасливо. Однак, не сподівайтеся на везіння, будь-який успіх можливий, якщо ви маєте достатній досвід і необхідні знання.

СКОРПІОН

Напружений період, особливо у стосунках з начальством і в фінансовій сфері. Можуть бути різні порушення здоров'я, стан втоми, невпевненість у собі. Не слід приймати важливих рішень, бо легко можна припуститися помилки. Відкладіть укладення угод, фінансові операції, грошові вкладення.

Сутички з начальством можуть зіпсувати кар'єру. За можливості — підіть у відпустку, візьміть відгули — відпочинок піде на користь не лише вам, але і вашому найближчому оточенню. У сфері кохання загалом все розвивається сприятливо — це час активності і пристрасті. Можливі доленосні зустрічі, які повністю змінять ваше сприйняття особистих стосунків.

СТРІЛЕЦЬ

Гарний час для громадської діяльності, роботи, відряджень, далеких подорожей. Скрізь і у всьому вдається знайти вигоду для себе, провести час з користю. Ви будете задоволені результатом тих справ, які заплануєте цього тижня, навіть якщо вони проявляться трохи пізніше.

Використовуйте цей період максимально зокрема для відновлення зв'язків, для налагодження особистих і сімейних стосунків, а також взаємин із дітьми. Займіться спортом або активним відпочинком з членами сім'ї або коханою людиною — ви відчуєте, як міцніють ваші стосунки. Зверніть свій життєвий потенціал і активність на зміцнення зв'язків у суспільстві.

КОЗОРІГ

Ресурсний період — посилюється інтуїція, загострюється чуття для прийняття своєчасних рішень, як в діловій сфері, так і в особистому житті. У професійній діяльності вдається досягти успіху. Взаємини з рідними і близькими людьми зажадають від вас спокою і впевненості.

Оточенню, батькам, друзям може знадобитися ваша допомога, участь у їхніх справах. Можливо, вам доведеться зайнятися проблемами дітей, їхнім виховання, життєвим визначенням. У вас з'являються шанси і можливості для розширення, розвитку — нові знайомства, партнери, робота, яка дозволить вам досягти фінансового добробуту, вирішити майнові запитання.

ВОДОЛІЙ

Відбуваються ситуації, які змушують щось змінювати у своєму житті, оновлюватися, хоча спочатку все сприймається дуже напружено. Дуже важливо в цей період взаємодіяти з іншими людьми, брати участь у груповій, колективній, партнерській роботі, активно виявляти власні ініціативи і таланти.

Це не час для відпочинку — щоб не упустити сприятливі можливості, необхідні активні дії і тоді ви зможете змінити життя на краще і досягти успіху, який перевершить всі очікування. Повня у вашому знаку 24 липня, може стати поворотною точкою на вашому життєвому шляху. Від цього моменту більшість Водоліїв почнуть сходження до вершини кар'єри.

РИБИ

Скористайтеся потенціалом цього тижня максимально — працюйте, розмовляйте з начальством про підвищення зарплатні, плануйте своє майбутнє, розв'язуйте питання взаємин з коханими і близькими людьми. Вже від наступного тижня все це буде складніше зробити так, щоб досягти задоволення.

Цей період найвдаліший для ділових переговорів, зміни місця роботи, підписання угод або ж для творчості в усіх сферах ваших інтересів. Легкість протікання розумових процесів, загострення розумового сприйняття, пам'яті та інтуїції, комерційної хватки, допоможуть вам вирішити багато професійних проблем.

Читайте також: Що зірки нам пророкують: гороскоп на липень 2021 року

Повʼязані теми:

Наступна публікація