Що зірки нам пророкують: гороскоп на 22-28 лютого 2021 року

Що зірки нам пророкують: гороскоп на 22-28 лютого 2021 року

Фото: Credits

Закінчився період ретроградного Меркурія, тепер буде легше розкривати свій потенціал у спілкуванні й самовираженні, досягати успіху в професії і відносинах.

Почався рух, активність у будь-яких процесах, все виходять із застою. Тиждень підходить для починань, багато хто знаходить відповіді на запитання. Скрізь навколо відчувається інтенсивна енергія, яка сприяє рішучим змінам на краще. Але використовувати вдалі обставини зможуть тільки ті люди, які готові до роботи, інтелектуальної і фізичної активності. Спокій і комфорт не є стимулом, а без стимулу немає потреби або мотивації до дії. Зусиль необхідно докладати, щоб використовувати позитивний потенціал періоду.

25 лютого о 15:02 за київським часом Венера переходить у знак Риб, Сонце в гармонійному аспекті з Ураном сприяють посиленню інтуїції, бажанню дарувати й отримувати любов. Зустрічі з новими людьми, натхненна праця, творче самовираження сприяють успіху, можуть раптово відкрити нові перспективи.

Повний місяць у Діві 27 лютого о 10:18 за київським часом сприяє очищенню простору, прийняттю важливих рішень. Логіка і розважливість виходять на перший план. Слушна нагода для занять простими повсякденними справами, початку курсу лікування, розплутування складних життєвих ситуацій.

Більше про астрологію ви можете знайти наYouTube-каналі астрологині Марини Скаді.

ОВЕН

Знаходьте внутрішню силу і рішучість, вам легше буде зрозуміти свою підсвідомість. Сприятливий час для різних новацій і вдосконалень. Спокій допоможе подолати будь-які невдачі та неприємності. Обмеження й рамки не викликатимуть негативної реакції.

Звичні робочі обставини можуть змінитися. Цей період може дати вам сили позбутися шкідливих звичок і всього, що заважає вашому здоров'ю, змінити режим харчування в кращий бік. Прийде ясність і розуміння того, що конкретно вам потрібно. Першорядною турботою може стати ваше здоров'я і догляд за вашими домашніми тваринами.

ТЕЛЕЦЬ

З'являється можливість плідно завершити роботу над творчим проєктом і знайти моральне й матеріальне задоволення. Ймовірно, з'явиться бажання і зайнятися тією справою чи бізнесом, про які ви давно мріяли. Завершення місяця сприятливе для активного соціального життя.

Також у цей період можуть бути порушені теми кохання, романтики, бурхливого захоплення, а також дружні зв'язки. Можливі любовні трикутники, інтриги і розкриття якихось таємниць у цих сферах. Можуть бути приємні звістки про ваших дітей, зустрічі з дорослими дітьми. Залежно від наявної ситуації, вирішуються питання, пов'язані з бізнесом — закриття або розвиток, а ще може бути об'єднання.

БЛИЗНЯТА

Настав час визначити вектор розвитку. Багато уваги потрібно приділяти питанням кар'єри і професійного зростання. Виникне необхідність знайти точку рівноваги між домашньою та робочою сферами життя. Власна репутація, самооцінка і здатність реалізації власних амбіцій підвищаться.

Якщо ви розпізнаєте сприятливі можливості, то зможете скористатися вдалими обставинами, які принесуть визнання ваших заслуг. Добре складаються відносини з керівництвом, представниками влади і впливовими людьми. Не виключений досвід повторення кармічних ситуацій минулого і певні "дежавю".

РАК

Час розвитку і набуття нових навичок, а також їхнє застосування на практиці. Інтелектуальний або професійний статус посідатиме одне з пріоритетних місць. Можливо, виникне необхідність підвищити освіту або кваліфікацію, ймовірно, з'явиться вдала можливість подорожі в іншу країну.

Посилюється конкуренція, завдяки якій ви станете небезпечним суперником. Сфера повсякденних контактів, ближнього оточення, взаємин з родичами, спричинить сильний вплив на вас. Все, що пов'язано з комунікаціями, інформацією, навчанням, близькими, транспортом, роботою з технікою, стає дуже важливим.

ЛЕВ

Ви дуже добре починаєте розуміти психологічні мотиви поведінки інших людей, це дає вам особливу силу. Вам стане набагато вільнішим, є велика ймовірність позитивних трансформацій, якщо правильно скористатися потенціалом періоду і детально продумати свої дії.

Грошам і становищу, знайденому завдяки родинним зв'язкам, спадку, діловому партнерству та шлюбу, варто приділити особливу увагу. Можливі виплата або отримання боргів, позики, вдалий час для застосування або розвитку навичок, які допоможуть вам здобути незалежність у фінансовому плані. Вірогідне фінансове завершення будь-яких справ, закриття питання про виплату кредитів і боргів.

ДІВА

Ситуації в усіх сферах життя значно покращаться. Якщо виникнуть труднощі у стосунках із протилежною статтю, в сімейних відносинах, то істотного негативного впливу не буде. Для того, щоб максимально гармонійно активізувати позитивний потенціал тижні, бажано змінити стиль одягу, ваш образ, щось у своїй зовнішності — і ви зможете привернути увагу потрібних вам людей.

У партнерських — як ділових, так і особистих — відносинах настане ясність. Можливо, доведеться ухвалювати серйозне рішення, стосовно подальшого розвитку особистих або ділових відносин. Якщо ви самотні, то одне зі знайомств може виявитися доленосним.

ТЕРЕЗИ

Тиждень сприятливий для виходу в світ, для заручин або одруження, для любовних пояснень і спільних справ із романтичним партнером. Ви можете розраховувати на матеріальну допомогу, на ідейну підтримку партнера, начальника, впливових осіб і покровителів, особливо серед представників протилежної статі.

Не виключений службовий роман. Вдалий період для людей, пов'язаних із мистецтвом, торгівлею коштовностями. Можете розраховувати на отримання позики, успішне вирішення юридичних справ. Наприкінці місяця можливе завершення якогось проєкту. З'являється можливість подолати приховані проблеми, завершити справи, очистити свідомість.

СКОРПІОН

Зовнішнє тло подій пом'якшується, збільшується життєва сила і працездатність, що дозволить вам вирішити більшість завдань. Зростання доброзичливості та дружелюбності, допоможуть вам позбутися навіть від тривалих конфліктів з коханими або родичами. Це час розвитку і набуття нових навичок, а також застосування їх на практиці.

З'явиться можливість повчитися, отримати додаткову спеціальність або підвищити кваліфікацію. Ділові поїздки, відрядження, участь у різних обговореннях, принесуть нові можливості й корисну інформацію. Завершення місяця буде сприятливим, попередні помилки вдається виправити.

СТРІЛЕЦЬ

Будь-яке спілкування в цей період емоційно забарвлене, можливі цікаві знайомства за листуванням, зустрічі, знайомства в дорозі або початок нових любовних стосунків. Вдалий час для проведення вебінарів, онлайн-заходів, конференцій, реклами. Також сприятливо відбуватимуться зустрічі з потрібними людьми, різноманітні переговори.

Завершення місяця вдале для складння іспитів або заліків, захисту дипломів і проєктів, а також для поїздок, пов'язаних із громадською або творчою діяльністю. Вашому становищу в суспільстві й репутації потрібно буде приділити максимум уваги. Можуть прояснитися питання призначення в житті, цілей, статусу.

КОЗОРІГ

Сприятливий час для сфери особистих взаємин, до того ж, часто, любовні зв'язки мають вплив на вашу кар'єру і навпаки. Романтичні стосунки на роботі можуть виявитися корисними і відкрити нові перспективи. Якщо була актуальна тема освіти, то в ній, нарешті настане ясність.

Сприятливий період для вивчення іноземних мов, можливе знайомство з іноземцем. Центром уваги будуть подорожі або духовна сфера життя. Можливо, постане питання завершення відносин або перехід їх на новий рівень. Вірогідні новини, що стосуються юридичних справ або судового розгляду. Актуальна тема вирішення питань у міжнародних відносинах.

ВОДОЛІЙ

На вас чекає фінансовий успіх, отримання прибутку або заборгованості, повернення грошей або майна. Можете розраховувати на фінансову допомогу, підтримку й розуміння з боку вищих. Тиждень підходить для ділових візитів, створення об'єднань і відкриття підприємств. Події можуть торкнутися теми загальних фінансів, спадщини, трансформаційних процесів.

Можливо, вам захочеться переглянути або об'єднати фінансові ресурси, бізнес, зробити велику покупку. Якщо ви пов'язані борговими зобов'язаннями, вам доведеться переоформити кредит, іпотеку, можуть виникнути проблеми з податками або страхуваннями. Але може бути і завершення якоїсь ситуації, пов'язаної з грошима, яка занадто довго не могла вирішитися.

РИБИ

Можливе виникнення зв'язку, котрий із якихось причин ви з партнером не бажаєте афішувати. В особистому житті можуть розкритися таємниці і секрети ваших партнерів, в цьому разі буде поставлена крапка у відносинах. Або ж любовний зв'язок вийде на більш інтимний рівень, що послужить серйозним трансформаціям вашої особистості. 

Також, можуть прокидатися приховані страхи, різноманітні комплекси — поговоріть з коханою людиною, якщо ви самотні — зверніться до родичів. Самотність протипоказана в цей період, якщо тільки вона не пов'язане з творчою роботою. Чуттєва сторона життя стає більш помітною і реальною, ваші романтичні бажання виконуються. Відбувається певне переосмислення і ясність відносин.

Читайте також: Коли в 2021 році над Україною зійде Супермісяць: дата і вплив

Повʼязані теми:

Наступна публікація